Let`s Do it #Cluj

Evenimente

Written by:

Let's Do It Romania - 24 Septembrie 2011Un studiu in Statele Unite ale Americii intitulat Power of One spunea : Social Change starts with one individual.

85% din adultii chestionati spuneau ca pot sa faca lumea un loc mai bun prin actiunile pe care le intreprind.

Ei bine, cam la asta se rezuma si Let`s do it Romania. Hai sa facem Romania un loc mai bun. Sa nu mai spunem despre tarisoara noastra cuvinte de lauda precum : E frumoasa, pacat  ca-i locuita !

Anul trecut Clujul s-a clasat pe locul 2 in cadrul acestei campanii cu 12.000 de voluntari. Anul acesta sper sa fie cat mai multi, atat in Cluj cat si in alte judete.  Sincer sper ca Maramuresul sa fie pe primul loc.

Intalnirea din Cluj va avea loc Sambata, 24 septembrie, la Iulius Mall  de unde, incepand cu ora 8:00, se va porni  la Marea Curatenie Nationala!

Hai sa facem o Romanie mai curata! Prin puterea exemplului putem influenta si alte persoane sa participe activ, in fiecare zi, la pastrarea curateniei in Romania nu doar pe durata derularii acestei campanii.

Daca vrei sa afli mai multe detalii referitoare la acest proiect sau daca vrei sa participi viziteaza site-ul Let`s do it Romania.

Let`s do it again Romania!!!

2 Replies to “Let`s Do it #Cluj”

  1. Taxi says:

    O intiativa buna, mai ales pentru Romania.

  2. servicii de curatenie Timisoara says:

    Astfel de initiative mai trezesc spiritul civic care e cam amortit in tarisoara noastra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.