Plantam fapte bune

Evenimente

Written by:

Locuind intr-o zona unde prelucrarea lemnului este singura resursa importanta pot sa va spun cu mana pe inima ca aceasta campanie “Plantam fapte bune in Romania” mi se pare extraordinara.
Vad in fiecare an, cand merg cu masina la bunici paduri defrisate si lasate in paragina. Nimanui nu-i pasa de mediu, de impadurire.

Ei bine in curand 300 de hectare de padure vor purta numele : Padurea Social Media PFB, iar fiecare arbore din padure va purta numele unui blogger, twitterist, facebook, forumist. Ideea e mai mult decat atractiva : plantam fapte bune.

Dupa cum iti spuneam, un copac iti poate purta numele daca binevoiesti sa ajuti. Tot ce trebuie sa faci e sa urmezi niste pasi extraordinar de simpli :
– daca esti blogger scrie un articol sau posteaza un banner
– daca esti forumist porneste o discutie pe aceasta tema
– daca esti twitterist, ciripeste prin Padurea Social Media.
– stai mai mult pe facebook ? Posteaza un mesaj de sustinere !

Dupa ce ai facut unul din acesti pasi ( sau toti daca vrei sa ajuti) anunta aici isprava ta.

Urmareste Plantam fapte bune in Romania  Twitter sau imprieteneste-te pe Facebook.

 

6 Replies to “Plantam fapte bune”

 1. Petre says:

  Chiar ca sant necesare reimpaduriri prin multe zone din Romania … din pacate cei care au produs dezastrul n-au nicio treaba. Am scris despre asta aici http://www.d-petre.ro/bombaneala/mai-mult-verde/ Cu toate astea voi sustine aceasta campanie.

 2. Laurentiu says:

  Totusi, desi toti spunem ca este mai mult decat util, sunt curios cati dintre noi vor si participa la campanie. Tin minte ca in liceu plantam in fiecare toamna copaci, daca se mai tin astfel de activitati, as participa cu placere.

  • roscabgdn says:

   Da, e adevarat. Chiar daca nu pot participa ajut in felul meu : promovez acest eveniment. Cine stie poate cineva citeste si o sa mearga.

 3. Mami says:

  Mi se pare o idee excelenta, dar cum veti sti peste timp al cui este fiecare copac, ce bloger la plantat? Stiu ca nu are importanta, dar ma amuzam ideea c afiecare copac va purta numele unui bloger, dar de ce sa nu platati cate 5-10-20 de copaci de fiecare blogeri
  Felicitari celor care

 4. Petre says:

  Am plantat stejari, am sadit pomi fructiferi si dupa cum a spus si Bogdan, acum incerc si eu sa promovez aceasta actiune.

 5. Calivita says:

  Ala io, ala io, dar in realitate…pauza. Poate ca exagerez, dar avand in vedere cati dintre noi contribuim in mod exagerat la deterioarea mediului nostru,prea putini luam atitudine. Ca si la “let’s do it Romania”. Daca nu erau elevii luati mai cu forta de proferii lor nici nu aveau astia pe cine sa poseze pentru pagina de ziar. Iar gunoaie slava domnului au fost de nici nu va puteti imagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.