Ce-i al nostru e pus deoparte – Cluj Brands Tour

Evenimente

Written by:

Mai tineti minte cand va povesteam de evenimentele #OnOff marca TVdece? Ei bine se parca ca aceasta serie de evenimente continua, intr-un mod diferit de cel cu care am fost obisnuiti. Daca pana acum am fost obisnuiti sa avem bloggeri in fata noastra, care sa ne vorbeasca despre blogosfera,social media, etc acum avem companiile.

Vom face un tur al Clujului, un tur al brandurilor clujene. Pentru doua zile, acestea vor fi adevarate monumente pentru noi.Vom rade, vom glumi, vom socializa dar probabil cea mai atractiva parte va fi partea in care o sa ascultam povestile de succes ale Trilulilu, Napolact, Jolidon, Bancii Transilvania, Vitacom, Farmec si nu in cele din urma  Ursus.

O sumedenie de intrebari, curiozitati, mecanismul din spatele brandului si multe altele le vom afla in 9-10 septembrie prin intermediulCluj Brands Tour.

Sper din tot sufletul sa pot sa ajung.Pana atunci insa, nu pot decat sa sustin si sa felicit aceasta initiativa.Felicitari TVdece!

One Reply to “Ce-i al nostru e pus deoparte – Cluj Brands Tour”

  1. Dan says:

    Foarte tare ideea. Cred ca o sa vin si eu 🙂 Nu inteleg insa unde sunt inscrierile si unde se desfasoara toata treaba/ cum ajung acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.