Cupa bloggerilor, Cluj Napoca

BlogosferaEvenimenteSport

Written by:

Parca acuma il aud pe Chinezu cum spunea : Editia urmatoare va fi organizata de echipa castigatoare, Cluj. Asa repede a trecut timpul de la Brasov pana azi nici nu-mi vine sa cred.

Fara prea multe prezentari (pentru ca nu cred ca mai e nevoie de asa ceva) in acest weekend ne vom duela la fotbal. Asta pentru ca lovim la fel de bine  mingea pe terenul de fotbal cum lovim cu cuvinte pe blogurile noastre.

Probabil o sa vi se pare destul de greu de crezut dar ne pricepem sa punem virgule ca Ronaldo, puncte de suspensie suspsans prin tribune, sa facem valuri pe twitter si multe alte chestii.

O sa fie o batalie acerba, cel putin eu asa cred. Noi, Mediatic Cluj, trebuie sa ne pastram titlul de campioni, cei din Bucuresti vor suprematia la Cupa Bloggerilor pentru ca la fotbal in Liga 1 de ceva vreme au pierdut-o.Uite asa avem premisele unei competitii foarte disputate.

Maine, 15.10.2011 se vor disputa meciurile din grupa iar  duminica, 16.10.2011 fazele finale. Pe aceasta cale tin sa le urez bafta echipelor participante : #BaiaMare ,  Bucuresti (echipa Mahmura), SmartGhift Bucuresti, Wet Dream Team Cluj, Web 2.Onesti.

Iar daca nu o sa vreti sa veniti sa vedeti baietii la treaba va mai dau un motiv foarte bun pentru care ar trebui sa fiti prezenti : fetele vor juca fotbal. Da, stim, mai bine ca noi, de aceea va chemam sa le vedeti la treaba!

Mai multe detalii pe cupa.sportmeet.ro

P.S. : Sa nu uitam de petrecerile de la cupa bloggerilor din Le General. Cu asta cred ca v-am convins.

 

8 Replies to “Cupa bloggerilor, Cluj Napoca”

 1. D-Petre says:

  Distractie maxima sa aveti!

 2. Laurentiu says:

  Macar la blogging sa mai castige si bucurestenii mei :)) Ca un offtopic: Se intoarce titlul la fotbal in capitala, sunt sigur!
  Have fun!

 3. Dan Ene says:

  la mai mare… tot asa…

 4. Laurentiu says:

  @ Dan: Mai mult de atat nu prea au ce…poate doar daca se organizeaza vreo cupa a bloggerilor la nivel european sau chiar international 😀

 5. ben 10 says:

  moldova castiga

 6. relansat says:

  Apropo de cupa bloggerilor, in ce hal ne-am putut lua-o anul trecut la Brasov, Iisuse! Mai bine ca nu ne-am prezentat anu acesta.

 7. Atat de mult ma incanta cand citesc despre astfel de evenimente, socializare, cultura, si chiar si distractie intr-una 🙂 super tare si felicitari organizatorilor, la cat mai multe evenimente de genu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.