O stii p`aia ? – YouTube din scoarta-n scoarta

Internet

Written by:

Dupa cum probabil bine stiti in luna mai a acestui an YouTube a ajuns la frumoasa varsta de 10 ani! Daca nu stiati, va spun eu 🙂 acest subiect a generat un val imens de articole pe site-uri de toate genurile.  Fiecare articol avea topuri peste topuri, pe alte site-uri se discuta despre cat de mult a influentat YouTube internetul si cat de mult a contribuit. Despre caaate si mai cate lucruri interesante, zic eu, despre YouTube.

Cu siguranta cunoasteti destul de multe despre YouTube pentru ca ascultati muzica de acolo, majoritatea filmuletelor haioase pe care le-ati vazut au fost urcate acolo, voi la randul vostru faceti upload pe YouTube s.a.m.d. asa ca am o provocare pentru voi. Nu-i chiar provocarea mea, e a YouTube-ului dar sunt si eu curios de rezultate,

Provocarea suna cam asa : DO YOU KNOW YOUTUBE FROM A TO Z ?

Am gasit link-ul youtube10.withgoogle.com din pura intamplare si am incercat sa vad cat de multe lucruri stiu eu despre YouTube. Din pacate n-am facut mare lucru, doar 100 de puncte – The Silver Trophy!

youtube

Hai ca-s curios voi ce punctaj scoateti, cat de bine stiti YouTube-ul ?

9 Replies to “O stii p`aia ? – YouTube din scoarta-n scoarta”

 1. Ionut says:

  Din pacate doar 22 din 26 dar eu zic ca e un punctaj bun pentru o persoana care nu sta ore-n sir in fiecare zi pe Youtube 😀

 2. maria says:

  Eu am scos 87 de puncte. Vreau sa specific ca nu am stiut la intrebarea cu Bieber, si ma bucur ca nu am stiut :))

 3. FilmeOnline says:

  Eu am facut 120 de puncte :)), putin mai mult decat ai facut tu.Dar stiati ca va puteti juca celebrul joc Snake pe Youtube?.Aici sunt instructiunile si se poate juca oricine, trebuie doar sa intri pe youtube intr-un videoclip si:
  “To access the classic arcade game go to a video with the new playback style such as this one of a black screen, click on the video window (it may pause), then press and hold the left arrow key on your keyboard. Keep the key pressed for around three seconds”

 4. Radulescu Alex says:

  27 de puncte 🙂

 5. DO&DO says:

  72 puncte obtinute, cred ca este un scor bunicel :D, si nake pe youtube rulz 😛

 6. Cloe says:

  Eu am facut 98 de puncte 🙂

 7. negrila says:

  Eu am facut 32 de puncte

 8. Klein says:

  Am facut 78 de puncte 😀 deci cel mai tare !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.