Topul celor mai bune browsere web pentru Android

Internet

Written by:

Majoritatea persoanelor utilizeaza smartphones in locul telefoanelor obisnuite. Aceasta schimbare a inceput treptat acum cativa ani si a devenit, la scurt timp, o revolutie pe piata telefoniei mobile. Majoritatea persoanelor utilizeaza acum telefoane inteligente cu diferite sisteme de operare. Desigur, vom avea persoanele care prefera produsele Apple sau cele care prefera Androidul ca sistem de operare.

Telefoanele Android au un sistem de operare diferit de cel uitilizat de Apple, iOS, astfel cele doua tipuri de gadget-uri vor prezenta particularitatile lor. Sunt mai multe browsere disponibile pentru Android iar cateva critere bune de selectie sunt: sincronizare cu PC-ul sau navigare rapida. Astfel, avem un top al celor mai bune browsere web pentru Android, care va va ajuta sa intelegeti mai bine care sunt browserele web potrivite pentru telefonul dumneavoastra.

1. Chrome

Pana de curand, Chrome a fost in versiunea beta insa acum va puteti bucura de versiunea lui finala. Chrome este un browser web foarte bun pentru Android in special daca folositi modele mai noi precum Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Cateva avantaje ale untilizarii Chrome ca browser web pentru device-ul dumneavoastra: suporta navigarea Incognito Mode, ruleaza Jelly Bean and ICS, sincronizeaza insemnarile prin Chrome Synch si mai nou sincronizeaza si tab-urile. Orice opereaza Chrome pe un PC obisnuit poate face si pe Android. Datorita optimizarii sale pentru mobil, acest browser web este rapid si eficient. Multi clienti voteaza Chrome ca fiind cel mai bun browser pentru Android.

2. Firefox

Firefox  a  fost  o  perioada  in  versiunea  beta  si  apoi  a  trecut  la  versiunea  actualautilizata  de  multi  posesori  de  Android.  O simpla  cautare  dupa termenul  program legislativ evidentiaza viteza buna de incarcare a continutului in browserul Firefox. Daca folositi Firefox ca browser pentru PC, atunci cu siguranta il veti utiliza si pemobil mai ales cand Firefox are optiunea de a pastra toate parolele si insemnarile pecare le aveti  pe PC si a le transfera pe mobil. Firefox s- a dezvoltat bine fata deversiunea beta pe care o stiam. Acum Firefox este un browser web rapid si gratuit.Cateva avataje ale utilizarii Firefox ca browser web pentru Android: suporta FirefoxSync, suporta Do Not Track mode, pe ecranul de start  puteti vedea paginile vizitaterecent,  pastraza  parole  sau  insemnari  pe  care  le  aveti  pe  PC,  suporta  teme  depersonalizare si add-ons.

3. Opera Mini

Pentru uitilizatorii de Opera, Opera Mini va fi in mod cert browser-ul folosit si pe mobil. Daca sunteti obisnuit cu acesta, este indicat sa il folositi mai ales ca este gratuit si rapid. Este de asemnea indicat sa utilizati Opera daca aveti un model de Android mai vechi pentru a optimiza viteza de navigare. Cateva avantaje ale browser-ului Opera pentru Android: transferul bookmark-urilor si parolelor de pe PC pe mobil, este rapid, eficient, comprima datele in istoric si nu pierde date stocate in traficul wireless, are un magazin cu add-ons si optimizari pentru navigare.

4. Dolphin Browser HD Mini

Desi este mai putin cunoscut de majoritatea utilizatorilor de la noi si fara un nume sonor pentru a-si face publicitate, Dolphin este un excelent browser web pentru Android. Cateva avantaje ale utilizarii Dolphin HD Mini pe mobil: suporta plug-in-uri, dispune de aplicatia Dolphin Sonar cu aplicatia speech-to-text integrata, navigheaza usor prin continut cu o viteza foarte mare.

 

19 Replies to “Topul celor mai bune browsere web pentru Android”

 1. Poate merita mentionat si InBrowser – Incognito Browsing, ce permite navigarea fara history / se sterge imediat ce ai iesit din browser .

 2. Perfu says:

  Mie pe smart imi place sa ma dau pe Opera Mini cu toate ca pe pc prefer Mozilla 🙂

 3. Bogdan B says:

  Tot Chrome ramane la putere !

 4. Si mie tot Chrome mi se pare cel mai bun 🙂

 5. Matei says:

  Nu am folosit niciodata Chrome pe android, dar acum ca vad atatea recomandari ma gandesc serios sa mi-l instalez si eu pe telefonul meu.

 6. Refu says:

  Eu folosesc Chrome pe telefon de ceva vreme, foarte multumit de el, inainte aveam un telefon mai slabut care singurul browser bun a fost opera mini, excelent pentru telefoane cu android care nu sunt foarte performante.

 7. Velix says:

  Dolphin Browser recomand si eu!

 8. voxy says:

  Chrome mi se pare cel mai bun si pe Android si pe PC.

  • Doru says:

   Cel mai bun lucru la Chrome, când îl folose?ti multi-platform, este c? î?i p?streaz? bookmark-urile. La fel cum face Safari pe Mac ?i Iphone via iCloud.

 9. anonim says:

  folosesc chrome pe android si sunt foarte multumit de cum ruleaza, recoman.

 10. Eu folosesc Chrome si pe telefon si pe PC, se descurca destul de bine pe amandoua!

 11. Topogan says:

  Chrome-ul e cel mai bun 🙂

 12. Sorin says:

  Mie pe telefon cel mai bun mi se pare Chrome dar pe pc Opera

 13. Ilie says:

  Eu zic incercati si UC browser merge rapid, ai inapoi prin glisare ca la safari si adblock inclus nu te arunca reclamele din pagina, cand maresti scrisul il aranjeaza automat numai in jos etc
  Neajunsuri. Nu poti pe youtube in vers desck sa inchizi ecranul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.