Sa fie FOTBAL! Cupa Liceelor, Cupa corporatiilor

Evenimente

Written by:

A trecut ceva vreme de cand nu ne-am intalnit la o miscare cu colegii de echipa Mediatic Cluj dar totusi se pare ca ne tinem bine. Inca n-am uitat sa dam cu piciorul in minge si sa facem spectacol pe unde mergem 🙂 Se pare ca nu putem trece neobservati !

Chiar daca inceputul a fost destul de ezitant, pierzand primul meci in Cupa Corporatiilor, consider ca avem destul timp si suficienta dorinta sa ne revenim si sa facem o figura frumoasa. O sa auzit de noi, numai de bine! 😀

Miercuri , 5 iunie, in Sala Sporturilor “Horia Demian” vom incerca sa ne demonstram valoarea in triunghiularul din cadrul Cupei Liceelor. Tine doar de noi sa aratam publicului ca, cele 3 cupe ale bloggerilor si o cupa a presei din vitrina “clubului” nu au fost castigate sau cumparate cu o valiza de link-uri.

Trebuie sa recunosc, ca o sa ne fie enorm de greu, avand in vedere componenta echipelor cu care vom juca. Selectionata profesorilor si cea a fostelor glorii avand in alcatuire nume grele ale fotbalului precum : Cristi Pojar, Stelian Gherman, Adrian Gocan, Alpar Meszaros, Radu Szabo, Marius Popescu sau Zsolt Szilagyi, ultimul fiind capitan al echipei “U” in cateva meciuri ale acestui sezon.

Totul o sa fie o sarbatoare, un regal fotbalistic prin urmare scorul nu conteaza.

Abia astept sa joc impotriva lor. O sa fie un sentiment tare ciudat sa te bagi la un umar la umar cu fost jucatori, legende ale clubului. E o onoare pentru mine si cred si pentru restul colegilor.

P.S. : Intr-un fotbal patat de evenimentele din ultima vreme, noi, trebuie sa aducem bucuria in inimile spectatorilor! Sa aratam ca fotbalul nu se joaca la comisii!

pentru mai multe detalii :Ovidiu Blag

13 Replies to “Sa fie FOTBAL! Cupa Liceelor, Cupa corporatiilor”

 1. Filimon says:

  Mult succes si va tin pumnii! Tot ce conteaza e moralul, tineti capul sus si o sa fie bine.

 2. Bafta participantilor !!!!

 3. Dan C says:

  Rezultate?

 4. mircea 001 says:

  Asa si trebuie sa fie in orice competitie,de orice natura,fair play.Problema apare insa,in functie de miza jocului.

 5. Cristi says:

  A?a. Dar totu?i despre ce discuta?i? C? eu acum intru prima dat? pe blog, ?i habar n-am cine-i autorul sau cine particip? la Cupa Liceelor, presupun c?-i doar în Bucure?ti, sau în alt ora?? 🙂

 6. Ionut says:

  Sincer/ Mi-e atat de sila de scandalurile din liga 1 incat chiar incerc sa evit fotbalul nostru. Ma simt mult mai fericit cand urmaresc un meci demonstrativ sau o competitie de minifotbal derulata cu placerea aia de altadata.

 7. Nu sunt microbista, dar ma bucura sa citesc despre oameni care se uita la fotbal, imi dau o energie.

  Nu imi place insa ce se intampla in Liga 1, si e bine ca Justitia romana a inceput sa isi faca treaba.

 8. Laurentiu says:

  Astfel de evenimente imi aduc aminte de liceu, perioada in care asteptam cu nerabdare competitiile de fotbal intre clase/licee 😀 Ce pot spune, eram si eu priceput in acele vremuri, acum abia mai ies odata/luna la o miuta.

 9. edd says:

  Pe site-ul http://www.jocuri-aventura.com gasiti cele mai bune jocuri.Jocuri alese nu puse la nimereala. Aici gasiti jocuri de pe toate siturile, tot ce e mai bun din toate partile.Nu veti regreta ca ati intrat aici. Sunt unele jocuri care te cuprind si ramai cate o ora sau 2 numai ca sa-l termini. Credeti-ma, aici chiar sunt jocuri de calitate.

 10. Faby says:

  Mult Noroc!!

 11. Liviu Antone says:

  Un update cu rezultatele?

 12. Ce mi-as dori sa mai merg la un fotbal cu baietii..

 13. Liviu Antone says:

  Ce fain ar mai fi un fotbal. Pacat ca vremea nu permite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.