DevTalks Cluj-Napoca – Cea mai importanta conferinta despre tehnologie!

Evenimente

Written by:

In 11 mai 2016 la Cluj  va avea loc cea mai importanta conferinta despre tehnologie. La eveniment vor participa 40 de speakeri locali si 800 de specialisti IT.

Am inceput in forta si sper ca v-am convins, daca nu am reusit din primele 2 propozitii cu siguranta urmatoarele randuri o sa va capteze atentia.
DevTalks este o conferinta adresata developerilor si specialistilor in IT interesati de ultimele trenduri din domeniile Web, Mobile, IoT, Cloud Computing si Big Data.

DevTalks Cluj-Napoca este structurat in 4 scene si 6 zone dedicate participantilor, fiecare continand informatii si oportunitati de dezvoltare profesionala.

img1

DevTalks Romania revine pentru a doua oara in Cluj-Napoca si deja este un loc de referinta pentru cei 800 de participanti, peste 50 de parteneri si 40 de speakeri care vor crea un front comun in tranzitia catre noile trenduri si schimbarile de pe plan local sau international. Prin participarea la DevTalks, comunitatea IT din Cluj Napoca va interactiona in cel mai mare spatiu, potrivit pentru genul acesta de evenimente. DevTalks nu este o conferinta tipica, ci un laborator de evolutie in software development unde cine este pe scena, in audienta sau in zona de expozitie de anul acesta a ales sa impartaseasca informatii cu intreaga comunitate IT. Noi suntem aici sa le punem la dispozitie ce au nevoie pentru ideile lor, oferindu-le, astfel, posibilitatea sa se implice pe scena, in zona de expozitie, in zona de start-ups sau in zona de networking a evenimentului. A ramas mai putin de o luna pana la eveniment si credem ca vom depasi 800 de participanti, lucru care nu poate decat sa ne bucure si de aceea ne-am pregatit cu o locatie mai mare pentru aceasta editie.” – Andreea Balaci, Project Manager, DevTalks

In cadrul editiei din 2015 au fost prezenti profesionisti din domeniul IT precum: Software Developeri, Web Developeri, Team Leaderi, Software Engineering, Manageri, CEO, IT Consultants, dar si Mobile Developeri si Freelanceri.

img3

Evenimentul DevTalks Cluj-Napoca ofera participantilor o adevarata experienta din punct de vedere continut, proiectul fiind structurat in 4 scene diferite, fiecare scena oferind informatii si oportunitati de dezvoltare:

 • Scena Mobile unde vor fi abordate ultimele tehnologii in materie de mobile development pe iOS, Android si Windows Phone;
 • Scena Web unde vor fi abordate subiecte ce tin de viitorul in zona web development, sfaturi si recomandari;
 • Scena Infrastructure of Internet unde vor fi abordate subiecte din zona BigData si Cloud, despre conexiunea dintre cele doua si despre modul in care aceste tehnologii faciliteaza industria software;

Scena Transition to 2020 reprezinta scena principala de anul acesta, iar sesiunile prezentate aici sunt legate de tranzitia tehnologiei catre anul 2020, incluzand topicuri pe IoT, Smart Devices, Wearables, AI&Machine Learning.

Pe cele 4 scene vor urca 40 de speakeri locali si internationali. Cativa dintre vorbitorii de anul acesta sunt: Terence Eden – Senior Product Manager la O2 UK (Telefonica), Felipe Hoffa – Developer Advocate la Google, Arjan Schaaf – DevOps Architect la Luminis Technologies, Marcos Placona – Developer Evangelist la Twilio, Martin Woolley – Technical Program Manager la Bluetooth SIG, Mike Elsmore – Developer Advocate la IBM Cloudant, Radu Vunvulea – Solution Architect la iQuest Technologies, Flaviu Simihaian – Co-founder & CEO la iMedicare, Ionut Balan – Software Developer la Cerner Romania si lista continua.
Alaturi de cele 4 scene dedicate sesiunilor de continut, in cadrul editiei din acest an, vor exista si ale 6 zone de interes adresate participantilor, cum ar fi:

 • Zona expozitionala – locul in care participantii pot interactiona cu reprezentantii companiilor partenere si pot afla informatii cu privire la proiectele dezvoltate de companii, respectiv planurile acestora in zona de development. Companii precum: Hewlett Packard Enterprise, Siemens, EBS Romania, Brainspotting, Robert Bosch – R&D Development, SDL, Yardi Romania si 3Pillar Global au confirmat deja prezenta. inscrierile sunt in continuare deschise, iar companiile care vor sa participe la eveniment ne pot contacta la adresa angajatori@catalyst.ro
 • Zona de networking – reprezinta cadrul ideal pentru participanti de a interactiona cu profesionisti din domeniul IT&C, schimb de resurse, bune practici, dar si creare de parteneriate.
 • Demo-uri live. Aceasta zona ofera oportunitatea companiilor de a oferi demonstratii live la standurile din cadrul evenimentului, iar participantilor posibilitatea de interactiona „live” cu produsele si proiectele companiei.
 • Interactiune cu ajutorul aplicatiei MyCONNECTOR. Pentru a avea parte de o experienta complexa, participantii evenimentului vor avea posibilitatea sa foloseasca aplicatia MyCONNECTOR – o aplicatie care permite conectarea la nivel one-to-one.
 • >Zona start-upurilor reprezinta noutatea evenimentului din aceasta primavara. Aceasta zona a fost dezvoltata cu scopul de a facilita interactiunea dintre antreprenori si posibili investitori, respectiv cu participantii evenimentului, in scopul promovarii ideilor de business, proiectelor cu potential si ideilor inovatoare.
 • Fun Area le ofera participantiilor ocazia de a testa gadgeturi si dispozitive smart de ultima ora. Aceasta zona este de asemenea dezvoltata pentru prima data in cadrul editiei din Cluj-Napoca.

img3

Evenimentul DevTalks Cluj-Napoca este realizat cu sprijinul partenerilor: Hewlett Packard Enterprise, Siemens, EBS Romania, Brainspotting, Robert Bosch – R&D Development, SDL, Yardi Romania si 3Pillar Global.
DevTalks este un forum tehnic care aduce in Cluj speakeri valorosi si dezbate subiecte de ultima ora. Este o oportunitate buna pentru ca specialistii nostri sa se mentina la curent cu cele mai noi trenduri tehnologice si sa afle despre cele mai bune practici utilizate in momentul de fata in industria IT. Suntem incantati sa sustinem acest proiect.” – Andrei Dragomir, Director IT & Operations, Yardi Romania

Mai multe detalii despre modalitatea de inscriere si agenda DevTalks Cluj-Napoca pot fi accesate pe www.devtalks.ro sau la sectiunea dedicata proiectului pe www.hipo.ro

Ne vedem la DevTalks ?

 

[tta_listen_btn]

7 Replies to “DevTalks Cluj-Napoca – Cea mai importanta conferinta despre tehnologie!”

 1. A.A. says:

  Frumos eveniment. Pacat ca nu prea se inghesuie lumea buna cand vine vorba de networking.

 2. Alexandra says:

  Tot mai des au loc astfel de intalniri, de evenimente legate de tehnologie sau orice alta nisa, in special anul asta a fost unul foarte incarcat. Inclusiv eu am fost invitata la cateva, in mod normal mi-era destul de greu sa le caut de una singura. N-am reusit sa iau parte la vreunul, din pacate, insa am certitudinea ca voi avea ocazia.

 3. vremea says:

  de gala premiilor e-commerce nu anunti nimic. ca tot vine indata.

 4. topografie si cadastru says:

  Ar trebui sa se faca mai multe conferinte de acest gen.

 5. Alex says:

  Mi-ar fi placut sa iau parte la un astfel de eveniment 🙂

 6. Alex Iasi says:

  Sa speram ca va lua amploare si se va dezvolta mai mult pe acest segment in Romania

 7. Dorin says:

  Mi.ar fi placut sa fiu prezent la acest eveniment, pacat ca este foarte departe Clujul de Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.