Teatru LOOL – Un altfel de teatru

Evenimente

Written by:

teatrul-lool

Teatru LOOL cladeste piese de teatru in locatii informale unde spectatorii nu sunt constransi de formalitatile unui spectacol teatral clasic.

 

Un astfel de spectacol va avea o reprezentatie duminica 21.04.2013, incepand cu orele 20:00 in Irish Music&Pub, loc in care public va putea face si consumatie in timpul spectacolului.

 

Teatru LOOL crede in entertainment si considera ca publicul trebuie sa se simta bine in orice situatie, oriunde. Tocmai de aceea ne propunem sa organizam seri complete la care sa ai parte atat de un spectacol de teatru cat si de o iesire cu prietenii .

 

Acest proiect a fost creat cu scopul de a promova cultura, artele si teatrul in randul tinerilor si in special al studentilor. Viziunea Teatru LOOL este crearea unui loc in care sa putem rade de probleme si unde sa putem evada din cotidian cat mai des. Am inceput cu spectacole de teatru si ne ghidam dupa mott-oul nostru: β€žLiving Our Own Lives” pentru a ne realiza visul.

17 Replies to “Teatru LOOL – Un altfel de teatru”

 1. Rontaitorul says:

  E frumos sa vezi ca totusi teatrul nu moare… de tot πŸ™

 2. Fozo says:

  Este intr-adevar o initiativa foarte frumoasa! Ne vedem pe 28 aprilie πŸ™‚ !!

 3. Camelia says:

  Cat de rau imi pare ca am citit atat de tarziu acest articol si piesa a fost deja πŸ™ …dar daca ma uit atenta la poster acolo apare si data de duminica 28 aprilie orele 20… stie cineva daca se mai poate vedea aceasta piesa?

 4. Laurentiu says:

  Prea tarziu am aflat de eveniment. Saptamana asta chiar am de gand sa merg la o piesa de teatru, indiferent de locatie πŸ˜€

 5. Hyperslim says:

  foarte interesanta ideea! imi pare rau ca am ratat deschiderea! cand mai faceti o alta piesa de teatru?

 6. Radu says:

  Nu stiam de acest proiect, dar mi se pare o idee foarte buna! Cred ca romanii vor fi atrasi de acest gen de teatru!

 7. Vlad says:

  Felicitari lor. Un proiect foarte promitator.

 8. Andrada says:

  Foarte tare , pacat ca am pierdut acest eveniment πŸ™ !

 9. Rizi says:

  Chiar nu e o idee rea, acest tip de teatru. Ar fi o treaba sa-l promoveze si in orasele mai micute din provincie.

 10. Am participat la reprezentatia din Aprilie si pot spune ca acest gen de teatru este o ca gura de aer proaspat pe scena teatrului romanesc, cu atat mai mult cu cat clujenii “stiu teatru”.

 11. Liana says:

  Ar fi dragut sa se organizeze piese teatrale si in aer liber, ar atrage mai mult public, in serile de vara!

 12. Amalia says:

  Ar fi frumos sa se tina in aer liber, dar sa ne gandim si la problema de marketing, deoarece actorii trebuie sa fie si ei recompensati cumva. Merita pe deplin experienta oferita de acesti actori. Daca vrei sa faci o pauza de la stresul cotidian si sa uiti de toate… aceasta este una dintre solutiile bune.

 13. edd says:

  Pe site-ul http://www.jocuri-aventura.com gasiti cele mai bune jocuri.Jocuri alese nu puse la nimereala. Aici gasiti jocuri de pe toate siturile, tot ce e mai bun din toate partile.Nu veti regreta ca ati intrat aici. Sunt unele jocuri care te cuprind si ramai cate o ora sau 2 numai ca sa-l termini. Credeti-ma, aici chiar sunt jocuri de calitate.

 14. Dany says:

  Ceva diferit si frumos, ma bucur ca inca a ramas ceva cultura, nu numai manele si pornografie

 15. Nu stiu de ce dar numele Mihai Ignat mi se pare destul de cunoscut. O fi vreun fel de deja-vu sau poate chiar l-am vazut vreodata, nu-mi dau seama. Cred ca o sa gugalesc un pic dupa el.

 16. Ce fete au cei doi… de tot rasul. As ezita sa merg la ei la spectacol doar vazand afisul (poate si pentru ca el seamana izbitor de bine cu un amic de-al meu care nu e cel mai rau baiat dar nici cel mai bun) dar cu cateva recomandari solide probabil ca as trece pragul.

 17. Ionut says:

  Genul ala de activitate care ar trebui sa schimbe mentalitatea unora πŸ™‚ Sa fiu sincer, prefer oricand un eveniment de genu’ unei comedii de slaba factura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.