Bribespot la romani

Internet

Written by:

Acum ceva vreme am gasit acest site si m-am tot uitat si m-am tot minunat in acelasi timp. Ideea mi se pare foarte tare.Bribespot e un fel de forsquare al mitei. Omu de rand, cetatean 2.0, isi face publica mita. Ciudat nu? Adica, dai mita dar nu trebuie sa stie toata lumea cat ai dat si unde ai dat, nu ?

Aseara am revenit pe site sa mai vad ce zic romanii nostri despre mita. Puteti sa luati acest site si ca un mic ghid de unde puteti afla ce “preturi” se mai practica.

Astfel am dat peste niste lucruri pe care eu sincer nu le-as face publice : Spaga le examenel FSEGA. Cu 100-150 de dolari poti sa iti iei orice examen.

Chestia e ca nu pot fi verificate. Oricine poate posta ca a dat mita 10.000 de euro sau 1 milion. Nimeni nu poate sa se bata cu pumnu in piept si sa spuna ca s-a intamplat pe bune. Oricum, pe cat de interesanta e ideea site-ului pe atat e de “credibila”. Cel putin eu asa cred…

3 Replies to “Bribespot la romani”

  1. haha…de ajutor asta :):P

  2. Anonim says:

    eu am gasit o persoana care stiu sigur ca primeste spaga. e cam adevarat ce gasesti acolo.
    *Dupa cele spuse in ultimul articol toate numele care includ keyword-uri vor fi modificate in : Anonim. Multumesc pentru intelegere

  3. piticu says:

    chiar ca de ajutor :))