Facturile si facturarea online

Internet

Written by:

Din comoditate sau nu lumea a inceput sa-si plateasca facturile online. Toate-s bune si frumoase cu facturarile astea mai putin la facultate cand ti-ai platit examenul restant pe net si te trezesti ca-ti spune secretara ca nu apari in lista platitorilor.

Ei bine cum sunt programele pentru platit facturi online s-au facut si programe de facturare online. Sincer chiar am vorbit cu un prieten sa facem si noi un site pe aceasta nisa. Ma gandeam ca ar fi o resursa numai buna pentru detinatorii de PFA, antreprenori, firme mai mici, freelanceri.

Vorbind si discutand despre un eventual proiect am inceput sa caut site-uri asemanatoare. Sa vad, exista pe piata? Daca exista cum se misca, ce au, ce am putea aduce noi in plus. Intr-un final am gasit conteq.ro. 

Am aruncat un ochi pe la ei pe site si am gasit lucruri faine : abonametul il platesti numai pe durata folosirii programului. Il folosesti 3 luni, 3 luni platesti. Lucru bun pentru cei ce au afaceri sezoniere.

Un alt lucru interesant mi s-a parut facturarea pe smartphone sau tableta. Se pare ca cei de la conteq sunt la zi cu tehnologia si incearca sa multumeasca si impatimitii gadgeturilor.

Sper sa prinda site-urile de facturare online ca doar vreau sa-mi deschid si eu unul. Deocamdata stau in banca mea si mai arunc in ochi pe la altii sa vad cum merge treaba.

Voi ce credeti ? Ar prinde la public un asemenea site ?

10 Replies to “Facturile si facturarea online”

 1. bibabum says:

  merita sa incerci.. nu ai nimic de pierdut

 2. nanmarius says:

  Sunt foarte utile , eu folosesc smartbill si ceea ce mi-a placut la el ca poti salva si baza de date pe serverul lor si oricand ai acces si poti intocmi o factura de oriunde.

  • roscabgdn says:

   Partea cu salvatul fisierelor la ei pe server nu mi se pare foarte ok.Adica eu nu as risca cu asa ceva. Gandeste-te ca iti pot falsifica o factura;)

 3. Smarandescu says:

  Da ar fi util dar sa fie securizat … si sa ai control asupra facturilor tale chear si cand nu mai platesti abonamentul, gen Backup .

 4. HeLLo says:

  Este posiblil sa mearga,insa sunt multi sceptici in privinta platilor online.

 5. Ady C says:

  Foarte bune e-billurile, am lucrat la Vodafone si vindeam la greu:P – pana la urma toti trebuie sa intram odata si odata in epoca informationala

 6. Anonim says:

  Eu folosesc factureaza.ro . Mi se pare foarte ok pentru facturare acest site.Pe deasupra are facturarea proforma gratuita.

 7. Yamasha says:

  nu cred ca o sa aiba succes, dar poti incerca, poate ai mai mult noroc

 8. Din experienta recomand PFA-urilor si SRL-D urilor sa foloseasca propriul sistem de facturare online. E mult mai sigur mult mai stabil decat toate la gramada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.