Mini workstation-ul meu

Personale

Written by:

Azi, am vrut sa ma distrez putin in HTML si CSS. Trebuia sa termin de codat portofoliul plus inca o pagina de care m-am apucat acum ceva vreme si pe care am tot amanat-o. De obicei nu fac lucurui de acest gen dar nu cu asta am “reusit” cumva.

Ca sa fie totul frumos si bine am incercat sa leg monitorul de la desktop la laptop : 2 minute de surubareala si setari, job`s done.

Sincer, e foaaarte tare. Ai libertate mult mai mare, poti sa urmaresti mult mai bine lucrurile, nu e asa mare inghesuiala, intr-un cuvant : fainusag !

Acum cred ca o sa ii cer mosului un monitor de 20. Cred ca ar fi mai mult decat suficient.
Voi ati incercat treburi de acest gen ?

13 Replies to “Mini workstation-ul meu”

 1. d-petre says:

  Daca te obisnuiesti cu mai multe monitoare e mai util decat unul foarte mare.

 2. Stefan says:

  Eu sunt web designer, iar de… jumatate de an am un Acer Aspire 5750G, cu un monitor de 16.4inch. In mare sunt multumit de dimensiunea lui, mi se pare numai bine pentru un laptop. Totusi, cand ai un display mai mare, e mult mai comod/usor sa lucrezi.

 3. Chiar mai mult de atat, ai putea sa te folosesti si de display-ul laptopului dar si de monitorul de la desktop. De exemplu pe monitorul cel mare ai aplicatia de editare iar pe laptop poti lasa desktopul, sau un browser pentru preview.

 4. adrian says:

  foarte frumos , nu am mai facut asa ceva

 5. relansat says:

  Eu folosesc doar un singur monitor, pe cel de 22″ wide. Mi-i suficient, e dublu fata de 10.1 cat are Asus Eee-ul meu …

 6. Cum ai conectat monitorul pc-ului la laptop? E buna ideea mai ales pt filme. Cand lucrezi nu vad rostul pt ca ai putea lucra direct pe pc, dc sa lucrezi pe laptop si sa te uiti pe monitorul de la pc? sau te uit pe ambele?

  • roscabgdn says:

   pe un monitor codam si pe celalalt vedeam preview-ul template-ului. Lucrez de pe laptop, iar monitorul pc-ului e mult mai mare decat cel al laptopului deci imi convine mult mai mult.

 7. Daniela says:

  Bogdan e prima oara cand aud de chestia cu monitorul “adaptat” la laptop. E interesanta ideea ta.

 8. Am avut si eu mai demult doua monitoare dar acum sunt doar pe unul.

 9. HBD Media says:

  Am un monitor Dell IPS de 24 inch la care ocazional imi mai conectez laptopul prin HDMI. Este fain ca la servici stau pe 15 inch pe laptop iar cand ajung acasa ma conectez la 24 inch.

 10. Laurentiu says:

  Sincer, mi-e mult mai usor sa lucrez pe un singur monitor, iar cel de 21 de inch pe care-l folosesc este mai mult decat de ajuns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.