Keep walking…

Personale

Written by:

Cateodata ai nevoie de un imbold pentru a merge mai departe. Un sut in fund, o “umilinta”, orice alta metoda care te motiveaza e bine venita in anumite momente. Cel putin pentru mine functioneaza foarte bine partea cu “umilitul”.

Azi, am primit un mail foarte ciudat la inceput dar dupa mi-am dat seama ca e foarte motivational. Mailul respectiv spunea : Nu mai ai timp de blog sau de ce nu reusesti sa te ocupi? M-ai putea lasa pe mine sa mai postez din cand in cand.

M-am simtit extraordinar de bine sa vad ca cineva imi citeste blogul si probabil “ii pasa” de ce se intampla pe el si cu el. Cred ca a fost momentul in care mi-am dat seama ca ar fi bine sa nu-l mai las asa in paragina si sa mai scriu, sa fiu mai activ si sa accept guest post-urile.

Nu stiu cati dintre voi ati primit propuneri de acest gen, poate nu sunt singurul, probabil a fost un mass spre mai multe bloguri dar sincer, pe mine m-a motivat. Sa ne citim, zic!

6 Replies to “Keep walking…”

 1. d-petre says:

  Si eu te-am tras de maneca 🙂 acum ceva vreme 🙂

 2. Stefan says:

  Acum sunteti doi pe blog? Ma refer, ca, doi autori?

 3. Totusi nu mi se pare ok sa fiti 2 persoane care scriu pe blog. Blogul se presupune ca e scris intregral de tine. Eu spre exemplu cand am facut site-ul meu http://www.hbdmedia.ro m-am gandit bine daca sa fac pe numele meu sau pe firma. Am optat pentru firma pentru ca suntem 2 fotografi si 2 cameramani care se ocupa cu filmari si fotografii la nuntile din Bacau, Piatra Neamt, Roman, Onesti, Moinesti si Comanesti.

 4. Laurentiu says:

  E o arma cu 2 taisuri cand sunt 2 autori pe un blog personal. Cert este ca ai absentat o perioada cam lunga in care am intrat de n ori sperand sa gasesc ceva nou din partea ta! Spor la lucru si bafta-n sesiune!

 5. Zuma says:

  Blogul tau si implicit titlul la acest articol imi aduce aminte de johnny walker 😀 Cred ca o sa dau ceva pe gat in cinstea ta 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.