Vreti arbitrii buni ?

Sport

Written by:

Acum ca tot e plin ecranul de braking news cu Avram arestat, cu DNA-ul cu Mititelu si compania mi-am adus aminte de un lucru care m-a surprins.

V-am spus ca in weekend am fost la Sarbatoarea Castanelor in Baia Mare. Fain orasul, mi-am adus aminte de liceu, am iesit la o bere cu fostii colegi, dar nu despre asta vreau sa va povestesc.

Printre standurile pline de mici, castane, bere si alte chinezarii am vazut cortul AJF (Asociatia Judeteana de Fotbal). Am ramas putin mirat asa ca m-am indreptat spre cort sa vad despre ce era vorba.

Eu inteleg ca la noi fotbalistii profesionisti beau, fumeaza iar privitorii ies la un mic sau o bere cand mai joaca nationala dar totusi ce legatura ar avea AJF-ul cu sarbatoarea castanelor ?

Ajuns in fata cortului am vazut ca AJF-ul cauta arbitrii. Da, da! Ati citit bine, recrutau arbitrii. Mno va cam dati seama cine ar merge acolo la cursurile de arbitrii. Sper sa fi gasit vreun Craciunescu, Porumboiu sau Balaj dar sincer ma cam indoiesc.

Oricum initiativa este mai mult decat laudabila, oamenii incearca sa caute solitii. Solutii viabile care sa schimbe si sa ne scoata din mocirla.

Standul era gol (am trecut pe langa el de vreo cateva ori si nu era nimeni) probabil le era frica sa nu ajunga si ei pe la DNA.

Eu ma intreb, daca recrutam arbitrii prin intermediul unui festival, o atmosfera de circ ne asteptam sa vedem un fotbal curat sau tot circ? Doar circarii se pricep la circ, nu ?

10 Replies to “Vreti arbitrii buni ?”

 1. Yamasha says:

  buna interpretarea…corect…circari :))

 2. Laurentiu says:

  Abia astept sa vad cate capete colaterale vor pica:)(oase se va intampla asta?)

 3. Psihologie says:

  Poate cautau fazani pe care sa ii manevreze ei pentru blaturi si dupa aceea sa ii incalte procuratura… Pe fazani, nu pe smecherii din spate. 🙂

 4. Laurentiu says:

  @ Psihologie: Doar nu vrei sa pice smecherii…pica astia mai mici, care se bucura la cateva mii de euro.

 5. Politrad says:

  “Standul era gol (am trecut pe langa el de vreo cateva ori si nu era nimeni) probabil le era frica sa nu ajunga si ei pe la DNA.”
  Am ras copios!!!!!

 6. vlad says:

  nu cred ca in romania se poate vorbi de oameni mai buni sau mai rai, sau mai calificati sau nu
  BANUL FRATE, ai bani ai parte

 7. Suifan says:

  A venit Craciunescu si treaba nu s-a schimbat deloc si asta datorita arbitrilor care sunt incompetenti.

 8. relansat says:

  Mi-as dori fotbal bun, abia apoi un arbitraj bun. Cred ca se poate una fara alta, am vazut cateva campionate din afara in care arbitrajul era cam la pamant, iar baietii jucau fotbal, nu se lamentau

 9. Dictionar says:

  Hai serios, patronii cluburilor de fotbal stiu pe de rost IBAN-urile tuturor arbitrilor :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.