Iza Dragomiresti – Bradu Viseu de Sus

Sport

Written by:

Duminica, soare, timp numai bun pentru fotbal. Echipa locala, Bradu Viseu de Sus juca in deplasare in Dragomiresti in cadrul diviziei judetene de fotbal.

Mi-am luat un prieten si am mers la meci, ca doi suporteri adevarati. Inarmati cu seminte, suc (eu bere n-aveam voie ca eram cu masina) si sperante foarte mari.

Echipa mare incepea meciul la ora 16:00, noi am ajuns la 15:00 sa pridem o repriza si de la juniori (echipament verde).
Chiar daca juniorii au pierdut cu vreo 14,15-1 spectacolul a fost garantat. Am vazut un jucator de la echipa adversa, nu cred ca avea mai mult de 1m 30, le lega sireturile alor nostri de numa numa.

La echipa mare (echipament albastru), din pacate, nu am putut sa stau numai o repriza si nici prea multe poze nu am facut pentru ca suporterii adversi incepeau sa se uite la mine cam “ciudat”.
Va ziceam ca am plecat la pauza. Evident tot arbitrii au fost vinovati ca asa e in fotbal, tot ce se intampla e din cauza arbitrilor. In cazul meu tusiera. Nu ca ne-ar fi scos din tribune dar a facut cateva greseli si cei de acolo se intorceau catre noi la fiecare greseala. Nu a fost un sentiment placut, va spun sigur.

Asa ca am reusit sa fac niste poze in timpul meciului de la juniori si la incalzirea echipei mari. Pozele au fost facute cu telefonul si de la o distanta destul de mare asa ca nu ma injurati. Mai multe poze puteti vedea aici.

P.S. Si echipa mare a pierdut, vreo 7-2…

 

4 Replies to “Iza Dragomiresti – Bradu Viseu de Sus”

 1. Vasile Manu says:

  Ma tu ai stat la oficiala, ia zi repede cat ai dat pe bilet? Te invidiez :)) Memorabile-s meciurile astea de la judeteana, mai ales cand se joaca undeva la tara :))

 2. roscabgdn says:

  Iti dai seama, in loja, am avut scaun din piele. Mi-au oferit aer curat ca le-am zis ca de la aer conditionat ma doare capu…
  Cate auzi la un meci din Dj te doare capu….

 3. Roti says:

  Dar totusi nu-mi prea pare prea iubita echipa din Dragomiresti pentru ca nu se vad prea multi suporteri in poze . Erau prea fiorosi sa indraznesti sa-i fotografiezi sau erau ascunsi prin papusoi 🙂

 4. relansat says:

  Vrei s-o dam parte in parte? Eu cu Rapid Dumesti si tu cu ai tai? -))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.