Trei theme de wordpress bune pentru bloguri

WordPress

Written by:

Stiu ca e destul de greu pentru toti momentul in care iti spui : “Gata! Trebuie sa-mi schimb thema blogului.” De aceasta “framantare” m-am lovit si eu de o gramada de ori.

Dupa ce am investit timp in stilizarea themei actuale parca n-as mai schimba. Dar totusi, e invechita, o am de un an, parca e vremea de o revitalizare, de un design nou s.a.m.d.

M-am gandit sa va ajut putin si sa va recomand trei theme wordpress numai bune, pentru blogul vostru.

1. Sparkling

Sparkling este o thema wordpress responsive, mobile-ready. Printre altele, include widget-uri pentru cele mai populare posturi, social media si author bio. De asemenea, un alt plus al acestei theme  este optimizarea  SEO.

sparkling

Demo | Download

2. Dazzling

Desi Dazzling este similara themei Sparkling, aceasta ofera posibilitatea de a costimiza aproape orice element din site, incepand cu slider-ul pana la culori, butoane s.am.d.

dazzling

Demo | Download

3. Independent publisher

Independent publisher este o thema pe gustul meu. Fara prea multe elemente grafice, Independent publisher, pune in evidenta continutul. Desi este o thema minimalista parca are acel ceva ce o face sa iasa in fata, sa-ti sara in ochi.

Nu mai e cazul sa spun ca si aceasta thema este responsive si mobile-ready.

independent

Demo | Download

Ce ziceti? Va plac, nu va plac? Ati incerca una din ele ? Care?

P.S. Daca v-am convins si vreti sa incercati una din theme si nu va descurcati cu instalarea/configurarea lor va pot ajuta cu cea mai mare placere.

2 Replies to “Trei theme de wordpress bune pentru bloguri”

  1. Ionut says:

    Super faine si usor de administrat chiar si de cei mai nepriceputi in domeniu. Eu am doua site-uri, una de e-comerce in domeniul jucariilor si altul de prezentare (mobilier la comanda) si fiind doua business-uri relativ mici sunt bucuros ca pot sa le administrez personal.

  2. Biospot says:

    Sparkling chiar arata frumos .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.