Butoane sociale in stilul Mashable.com

WordPress

Written by:

Butoanele de share sunt foarte importante pentru blogurile/website-urile noastre. In ultima vreme, avand in vedere ascensiunea retelelor de socializare, se pune tot mai mult accentul pe acestea.

Am invatat ca nu e important doar sa le ai pe site, pentru ca nu o sa se “apese” singure ci e important unde le pui si, de asemenea, cum arata.

Mashable.com se pare ca a facut furori cu pluginul lor de sharing. Evident febra m-a prins si pe mine si am inceput sa caut. Initial am crezut ca e un plugin custom si nu o sa-l gasesc.

Se pare ca sapaturile au dat roade si intr-un final am gasit :  Share Button – Mashshare. 

Chiar daca e lansat de doar doua luni Mashshare are deja 16,643.

screenshot-4

 

Ce mi-a placut asa mult? Count-ul share-urilor. E ceva ce alte pluginuri de share nu au. Voua, cum vise pare? Il incercati?

One Reply to “Butoane sociale in stilul Mashable.com”

  1. Xara says:

    Arata foarte bine si in mod cert isi face treaba mai bine decat alte pluginuri cu un look depasit dar ceea ce nu imi place la el este ca pt. Google si Pinterest trebuie sa platesti suplimentar, deasemeni daca vrei si sa fie adaptabil (responsive). Am gasit o solutie asemanatoare pe Code Canion la un pret final mai mic si cu mai multe optiuni, deasemeni si o solutie gratuita dar la care nu ai statistici: http://newinternetorder.com/giveaway-heres-why-social-share-counters-suck-plus-what-i-can-give-you-that-doesnt/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.