Treaba cu 3D-ul

Review

Written by:

Chiar daca o sa ramaneti blocati, stupefiati inca nu am fost la filme 3D. Dar am incercat un joc cu masini, in care aveai posibilitatea sa iti alegi sa il joci 3D. Am facut rost de niste ochelari de la un prieten si am inceput sa ma joc. Va dati seama ochelarii nu erau asa performanti incat sa imi dea o senzatie extraordinara.

Oricum ce vreau eu sa va spun e ca baietii de la ASUS au sarit in ajutorul iubitorilor de filme, jocuri 3D lansand laptopuri si monitoare 3D. Da, normal, va dau si ochelari…ce credeati 😀
Si daca tot esti 3D addict sa iti dau si niste detalii sa nu te las cu ochi-n soare :

De mai bine de opt luni, ASUS ofera singurul laptop 3D veritabil de pe piata, dotat cu tehnologia nVidia 3D vision si ochelari setereoscopici activi. Ajunsa deja la a doua generatie cu G51jX, seria Republic of Gamers se pregateste de a treia iteratie, prin modelele G53J si G73J.

Pentru utilizatorii de sisteme desktop, ASUS ofera monitorul 3D Full HD VG236H, capabil de o rata de refresh de 120 de cadre pe secunda, insotit si el de ochelari stereoscopici activi 3D.

Prin aceste doua produse, precum si prin bogata linie de placi video nVidia, ASUS ofera gama completa de produse pentru imersiunea totala in lumea 3D.

Ce cred eu despre 3D ?

Sincer nici nu stiu ce sa cred, multi mi-au spus ca au iesit de la filme cu dureri de cap, altii n-au avut nimic in mare ideea mi se pare foarte tare, doar nu degeaba a avut Avatar succesuri.

P.S. : Cu acest articol particip la SuperBlog 2010.

7 Replies to “Treaba cu 3D-ul”

 1. bibabum says:

  nu ai fost la 3d? :)) )

  acum pe bune.. nu ma incanta foarte mult treaba cu 3d.. dar peste 5 ani pun pariu ca o sa se transmita 3d anumite programe

 2. roscabgdn says:

  @bibabum : n`am fost atat de impresionat sa ma duc. Preferam sa ies la bere cu prietenii sau sa merg la un fotbal.

 3. HellBoy says:

  Nici eu n-am fost la 3d pana acum.. pot sa spun ca mi-am ratat viata :(

 4. roscabgdn says:

  @HellBoy : nu ti-ai ratat viata 😀 poate ai salvat cateva ore din ea ;))

 5. HeLLo says:

  Sincer nici eu n-am avut ocazia sa vad fime 3d…Si nu prea m-a interesat…Insa am auzit multe… Acuma nu stiu ce sa zic…poate in viitor :P

 6. dannielph says:

  Am incercat sa sa ma uit acasa dar numai am avut o durere de ochi. Asa ca astept sa se deschida Gold Plazza sa pot merge la cinema modern.

 7. milanezu' says:

  4D e miezu… unul dintre filmele care se merita vazute in 4D e Resident Evil : Afterlife.

  Senzatii tari, mai ales cand iesi din cinematograf leorca si cu bucati de scartz pe tine + cu un deficit de juma’ de cutie de popcorn, ca te-au scuturat aia pana ti-au scos tot atat popcorn pe cat ai bagat si in gura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.