Copilul tau vs. Internetul

InternetReview

Written by:

strengari-ro Strengari.ro este site-ul care va va ajuta enorm in aceasta lupta. Cu totii stim ca internetul este foarte folositor pentru cei ce se pricep la selectarea resurselor disponibile. Pentru copiii internetul poate fi foarte daunator. De aceea strengari.ro ofera parintilor posibilitatea de a urmari,restrictiona activitatea copiilor lor pe internet. Site-ul ofera o sumedenie de jocuri, concursuri de desenat, proverbe. Chiar daca site-ul este centrat pe educatia copiilor, acesta contine si un forum de discutii pentru parinti. Aici parintii pot comunica, pune intrebari legate de problemele lor, pot afla alte modalitati de a mobiliza copii si asa mai departe.

Designul este foarte reusit, culorile vii reusind sa creeze o atmosfera de joc, de libertate. Fiind usor de folosit – meniurile foarte bine pozitionate, aranjarea in pagina de asemenea bine realizata – imbinand utilul cu placutul site-ul strengari.ro este locul perfect de joaca al copilului tau.

Chiar daca site-ul este la inceput de drum, si multe sectiuni din site par mai saracacioase in continut tu poti ajuta la dezvoltarea lui si totodata la dezvoltarea copilului tau. Strengari.ro – Un internet mai sigur pentru copilul tau

8 Replies to “Copilul tau vs. Internetul”

 1. Nu cred ca vor fi multi parinti activi pe forum ! Vor avea multa munca pentru al popula .:d/
  .-= Sunrize Three a scris ultima data : ..Inghe?at pentru toata iarna =-.

 2. roxy says:

  mda..site-ul e f bun:)

 3. roscabgdn says:

  pare destul de ok. E interesant si sincer o idee noua sau cel putin pana acum nu am auzit sa fie vreun site de acest gen. Apropo, tu ti-ai dat datele corecte, inclusiv cnp si restu la cei de la blogmoney ?

 4. Pot sa spun doar atat: interesant.

 5. Bucur says:

  reclama la un sait cat ai luat? 10 euroi?:d
  .-= Bucur a scris ultima data : ..Vara cea grabita =-.

 6. Ursitoare says:

  In viitor toti copii vor sta numai in casa in fata unui calculator ne stiin sa se joace dacat virtual cu prietenii lor virtuali, iar totul va fi la un click departare de ei.
  Eu zic ca toti parintii ar trebui sa faca cumva si sa ajute copii sa aibe o copilarie cat mai normala!

 7. Anonim says:

  Foarte bun siteul. Merci. Mai stii si alte siteuri de genul acesta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.