eTraduceri.Net – Traduceri autorizate

Internet

Written by:

Traduceri OnlineCu totii stim importanta unor documente traduse in si din alte limbi in limba romana. Cu toate acestea ca sa gasesti un traducator bun, care sa isi faca treaba bine trebuie sa cauti destul de mult -> o gramada de timp pierdut.

Ei bine de acum inainte prietenul tau in traduceri este eTraduceri.Net !!! eTraduceri.net are in spate o echipa de profesionisti ( autorizati de catre Ministerul Justitiei ) cu o experienta vasta, specializati intr-unul din domeniile de provenienta a textelor de tradus . Cu ajutorul lor poti sa beneficiezi de  :

1. Traduceri si retroversiuni pentru orice fel de text (ex. lucrari de diploma, de doctorat, dizertatii, lucrari stiintifice, etc.)
2. Traduceri autorizate: literare, juridice, economice, tehnice, medicale, documente oficiale, documente generale, web site-uri, etc.
3. Traduceri legalizate
4. Apostilari si supralegalizari ale documentelor originale si ale traducerilor legalizate.

Si daca tot vorbim de documete traduse trebuie sa amintim pretul acestora. Ei bine dupa cum prea bine stiti acestea costau destul de mult, asa ca am aruncat o privire asupra tarifelor oferite de eTraduceri.Net si nu mi s-au parut foarte piperate. Pentru o traducere Franceza – Romana / Romana – Franceza, Italiana – Romana / Romana – Italiana sau Engleza – Romana / Romana – Engleza trebuie sa scoateti din buzunare 18 ron / pagina iar pentru o traducere  Franceza – Italiana / Italiana – Franceza pretul ajunge la 36 ron / pagina.

Alte preturi oferite de eTraduceri.net :
Legalizare traducere document (indiferent de nr. de pagini)  – 18 ron
Apostilare document original (Prefectura)  – 90 ron
Supralegalizare document / traducere legalizat/a (Tribunal) – 50 ron
Colationari (50% din pretul unei traduceri) – 9 ron
Interpretariat consecutiv (Pentru 1 ora de interpretariat) – 100 ron
Interpretariat simultan (Pentru 1 ora de interpretariat) – 120 ron

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.