Monitoare BenQ LED cu panel VA

Internet

Written by:

BenQ detine suprematia la capitolul producatori de monitoare. Ca sa isi consolideze pozitia ba mai mult sa se detaseze de concurenta BenQ a lansat monitorul cu tehnologie VA (Vertical Alignment ) LED.

Acest monitor se dovedeste a fi pe de parte cea mai buna solutie pentru utilizatori, aducand o sumedenie de imbunatatiri.

Pentru mine cea mai importanta este unghiul de vizionare 178°/178°. De ce spun asta? Pentru ca imi place sa stau in pat si sa ma uit la filme,seriale si asa mai departe si tot timpul ma lovesc de problema “Cat de mult trebuie sa pliez monitorul sa vad clar”. Acum cu aceasta inovatie BenQ iti ofera unghiuri foarte mari 178°/178° la stanga,la dreapta,sus si jos.

Un alt plus adus de cei de la BenQ este Zero bright spots – astfel va puteti bucura de o claritate si un contrast mult mai bun, imaginile negre fiind cu adevarat negre, fara puncte luminoase.

Si ca sa nu va las cu ochii in soare va mai dau niste detalii de care cei de la BenQ sunt foarte mandri : timp de raspuns 8ms GTG , contrastul nativ de 3000:1, BenQ VW2420 are o rata de contrast dinamic de 20,000,000:1, rezolutie Full HD 1080p 16:9.

Acestea fiind spuse va recomand cu cea mai mare placere monitoarele cu tehnologie VA LED de la BenQ !!!

[pro-player width=’530′ height=’253′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=ZtROsuJGng8[/pro-player]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.