Tooth Fairy 2010 – review

Filme

Written by:

Tooth_Fairy_1253391075_2010

Se pare ca mitul zanei maseluta e pe cale sa invadeze si taramurile noastre. Chiar daca la noi nu se spune sau se spune destul de rar povestea zanei maseluta, ea este destul de bine ilustrata in Tooth Fairy. Un film ce merita vazut chiar daca ai 6 ani si inca iti mai cad dintii si astepti un cadou de la zana si mai ales daca ai trecut de acea varsta, pentru ca nu cred ca ai vrea sa ratezi oportunitatea de a-l vedea pe Dwayne Johnson in colanti si cu aripioare :))

Stiu, pare un film de copii dar mie mi-a placut.Derek Thompson (Dwayne Johnson), actorul principal al filmului, un jucator de hochei supranumit The Tooth Fairy pentru ca are obiceiul de a “scoate dintii” adversarilor este “pedepsit” o saptamana deoarece a spulberat visele unui copil. Astfel Derek devine  o adevarata zana maseluta – cu fusta, colanti, bagheta magica si tot tacamul 😆 .

Chiar daca la inceput nu prea i-a convenit statutul de zana, fiind destul de stangaci si nepriceput incet incet a inceput sa invete micile trucuri ale zanelor.

Un film destul de bun, relaxant, un film ce merita vazut cu fratii/surorile mai mici.Una peste alta un film ce merita vazut. Pana la urma suntem copii si noi nu?
3 Replies to “Tooth Fairy 2010 – review”

  1. Sorin says:

    Da, frumos film.. l-am vazut si regret ca nu l-am vazut la cinema. The Rock a avansat foarte mult in industria filmelor si se descurca mai bine decat ma asteptam, bravo lui.

  2. Am vazut filmul insa nu a fost chiar foarte dragut dar totusi un plus pentru amuzametul creat privitorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.