Twilight dupa 2 ani ?

FilmeFunnyInternet

Written by:

Actorul britanic Robert Pattinson (Edward Cullen) spune ca a reusit sa vada prima pelicula din seria “Twilight“, lansata in 2008, abia in urma cu cateva zile, si ca a ramas surprins cand si-a auzit vocea intr-una dintre melodiile de pe coloana sonora, potrivit presei americane.

Sursa : 9am.Ro

Robert Pattinson - Poster TwilightMie sincer nu imi vine sa cred ca Robert a reusit performanta asta. Joci intr-un film, ai un succes imens, si tu il vezi abia dupa 2 ani ? Pare cam greu de crezi dar daca el asa a declarat trebuie sa il credem, nu ? Ce ma face pe mine si mai curios este faptul ca indiferent de film : daca a avut sau nu succes tot esti curios sa vezi cum ai jucat, sa vezi cum a iesit filmul, sa vezi efectele, sa iti vezi partenerii…dar el NU!  Daca mai e sa adaugam si faptul ca seria “Twilight” l-a propulsat pe omul nostru, acesta fiind incoronat ca “cel mai sexy barbat” (premiul a fost acordat de revistele americane Heat si Glamour )

Hai sa zicem ca nu te uiti la premiera la el, nu te uiti o saptamana, doua, o luna dar 2 ani….pfff nu stiu cum a rezistat.

Sincer eu si cand mergeam undeva si filmam, eram eu curios sa vad cum a iesit filmarea si nu eu eram pionul principal..asta e fiecare cu gandirea lui.

Oare la celelalte filme s-a uitat? ( Robert a mai jucat si in doua filme din seria Harry Potter )

10 Replies to “Twilight dupa 2 ani ?”

 1. bibabum says:

  eu zic ca e tot o nascocire a ziaristilor.. vorba ta… macar de curiozitate
  .-= bibabum´s last blog ..s-a terminat ?coala, s-a umplut gunoiu’ =-.

 2. roscabgdn says:

  @bibabum : eu sigur ma uitam….

 3. @Bogdan, eu nu n-am v?zut filmul dar am auzit ca e foarte bun ( ?tiu ca trebuia s? îl v?d ), dar nu cred c? el n-a v?zut filmul, eu ?tiu c? filmul a avut parte dinainte de o publicitate destul de mare ?i mi se pare ciudat ca el s? nu mearg? la premiera ..
  .-= Pricop C?t?lin´s last blog ..Cine e de vin? ? =-.

 4. roscabgdn says:

  @Pricop Catalin : stiu …si eu am zis la fel, nici eu nu am vazut filmul…not my type 🙂 da oricum….mi se pare cam absurd

 5. Catalin says:

  Poate nu i-a placut. :))

 6. roscabgdn says:

  @Catalin : daca nu l-a vazut de unde sa stie daca e sau nu bun filmu, daca i-ar fi placut sau nu…

 7. skykery says:

  Nici acum un am vazut aceste filme :))

 8. roscabgdn says:

  @skykery : nici eu si nici nu cred ca o sa le vad in viitorul apropiat 🙂

 9. Alecs says:

  Nu cred :)), de obicei actorii sunt primul care vad filmul impreuna cu regizorul si multi altii, pentru a vedea greseli sau alte chestii
  .-= Alecs´s last blog ..Mergem la dentist? =-.

 10. roscabgdn says:

  @Alecs : ai vazut serialul Entourage, ei bine personajul principal din acel serial joaca rolul unui actor ;)) si la un moment dat face un film si renunta sa il vada cu regizorul…pur si simplu nu vrea…deci …exista si posibilitatea asta;)

  Oricum se trag mii de duble pe platourile de filmare pana obtin scena potrivita. De aici incolo este treaba altora sa editeze si sa le puna cap la cap 😉 El poate a vazut scena cu scena dar nu a vazut filmul 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.