RENASTEm Impreuna!

Sport

Written by:

Ca dinamovist incepe sa-mi placa ce vad si ce aud legat de clubul meu. Incep sa se miste treburile, sa se faca lucruri bune. Ideea e ca-mi par cam multe dintr-o data. Stiu, e entuziasmul de la inceput, in care Negoita vrea sa-si arate boasele de mare actionar, sa se masoare-n butelii cu Borcea s.a.m.d. sa promita multe. E momentul in care eu, ca dinamovist incep sa-mi ridic un semn de intrebare : din cate promite, o sa faca 10%, 20%, 70%?  Da!  sunt  obisnuit cu minciunile si cu promisiunile nerespectate.

Omu pare ca stie ce face si ce vrea doar ca mi se par muuult prea multe lucruri: stadion, muzeu, imnuri, cate si mai cate. Ar fi pacat ca entuziasmul sa se imparta in 1000 de directii si din alea 1000 sa nu se finalizeze nici una. Probabil el stie mai bine ce are de facut,doar e om de afaceri si are in spate ani buni de munca si de manageriat.

Tot ce pot eu sa le urez e multa bafta si vorba Corbului, multe bucurii impreuna!

 

7 Replies to “RENASTEm Impreuna!”

 1. Yamasha says:

  chiar crezi ca mai tine faza? crezi ca se mai indreapta fotbalul romanesc? eu zic ca nu! am ceva ani de cand nu ma mai uit…daca inainte ma uitam la europa, cum joaca echipele romanesti, nici acolo…nu merita!

 2. Cristi says:

  fotbalul romanesc e mai mult showbizz decat sport.

 3. mihaela says:

  chiar daca nu suntem dinamovisti, cu totii vrem echipe care sa faca show la meciuri internationale, indiferent de culorile ehipei

 4. Laurentiu says:

  Acelasi lucru vreau sa se intample si cu Rapiduletul meu insa mi-e teama ca daca nu scapam de Copos, asta n-o sa fie prea curand.

 5. florin says:

  anul acesta Steaua este pe val, dar abia astept sezonul urmator cand toti dinamovistii vor canta imnul Champions League

 6. Cosmin says:

  Multumiti-va cu putin!Macar aveti o echipa care joaca, puteti merge la stadion, sa o sustineti, sa cantati, sa iubiti. Nu o sa simtiti niciodata setimentul dezafilierii echipei de suflet 🙁

  Poa’ sa fie si in liga a 5-a, numai sa fie…

 7. Ionut says:

  Adevarul e ca lucrurile se misca la Dinamo si asta ma bucura. Speram de mult sa scapam de Badea si sa avem parte de un patron cu alta viziune decat cea comunista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.