Poate CFR-istii sunt francmasoni!

Portia de rasSport

Written by:

Mie unu mi-o ajuns cu conspiratiile, ca CFR castiga cu arbitrii ca hau, ca bau. Ei, cu arbitrii? Niciodata! Cum sa castige CFR cu arbitrii ? Au cel mai bun lot, cel mai bun antrenor, cea mai buna conducere… sunt echipa CEA MAI BUNAÂ si punct!

Chiar daca joaca prost castiga, chiar daca arbitrii ii avantajeaza si totul le merge struna, nu inseamna ca ei au arbitrii ! Arbitrii e oameni, si mai greseste si ei, nu ?

Va spun eu un secret,da` sa nu mai spuneti nimanui : toate astea se intampla pentru ca Muresan sau Paskany, nu sunt sigur, sunt masoni. Ei conduc fotbalul din umbra. Toate treburile astea se afla la degetul lor mic. D-aia toti arbitrii tin cu ei, d-aia toate se aliniaza pentru ei, d-aia o sa iasa ei campioni.Nu de alta, da n-ai ce face cu masonii… daca ei vor sa se intample o chestie se intampla fara discutii.

P.S. : eu cred ca astia sunt masoni si apartin lojei C.F.R. !

P.S. 2 : chiar daca voi credeti ca e un pamflet, nu e. Si eu as vrea sa cred acelasi lucru ! Da eu, sincer, alta solutie n-am gasit!

7 Replies to “Poate CFR-istii sunt francmasoni!”

 1. ANdrei says:

  Daca nu te superi nu am sa fiu de aceeasi parere cu tine. Tin cu Rapid, urasc Steaua, Dinamo si mai nou CFR Cluj. De ce le urasc? Simplu, pentru toate ‘magariile’ care le fac. Am ajuns la parerea ca pur si simplu se rotesc intre ei. O perioada Steaua, apoi Dinamo, iar acum Cfr Cluj. Depinde doar cine e la butoane. Si mai cred in cazul cfr-ul ca ar mai fi si ceva politic.

 2. Andrei B says:

  am ajuns sa citesc articolul la putin timp dupa fluierul de final de la CFR – Otelul si tin sa zic ca baietii astia nu controleaza doar arbitrii, ci si pe jucatorii echipei adverse. Ai vazut cum au facut aia din zid ? Ca Moise cu apa, unii intr-o parte, altii in cealalta :)) las`o…

 3. Adrian says:

  Cine stie, poate chiar asa, si cei de la Dinamo fac parte din loja cainilor

 4. andreyk26 says:

  nu stiu daca le-as spune neaparat masoni dar fotbalul nu se mai joaca de mult pe de catre jucatori pe teren,acum fotbalul se joaca de catre smecheri in umbra si din sport fotbalul sa transformat in afacere!

 5. Laurentiu says:

  Si eu sunt la fel de indignat, sau ma rog, eram indignat…cand vad ca Rapiduletul meu are o serie de 3 meciuri fara punct castigat, ce pot sa mai zic?!?! Campionatul e compromis pentru noi, iar la cum se misca lucrurile, CFR-ul o sa ia al 3-lea titlu!

 6. Madalina says:

  Am incepout si noi ca americanii si toate simbolurile de masonice din statul lor… acum doua zile am vazut un documentar cu Hong Kong si aia aveau o statuie cu Budha cu svastica…concluzie… toata lumea s-a lumea dupa toata lumea .. 🙂

 7. Defapt footbalul nu se mai joaca pe teren,ci se joaca in culise,unde se invart valizele cu bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.