Analiza meciului Rapid-SC Vaslui

Sport

Written by:

Sfarsitul acestei saptamani ne supune atentiei primul derby al sezonului 2012-2013, si anume Rapid Bucuresti-SC Vaslui. Un duel de zile mari intre Marius Sumudica (actualul antrenor al moldovenilor) si iubirea sa cea mare, echipa de sub podul Grant. Pauza intercompetitionala a scos la iveala cateva transferuri interesante in dreptul vasluienilor, care au mizat din nou pe fotbalisti cu un oarecare CV, spre deosebire de echipa patronata de catre George Copos, autoarea unor mici peticeli gen Calin Albut, s.a.

Dat fiind faptul ca intre cele doua cluburi exista o relatie ceva mai speciala, Adrian Porumboiu fiind un rapidist pana in maduva oaselor, schimbul de jucatori dintre Rapid si SC Vaslui a avut loc intr-un mod cat de poate de natural. Astfel, pe ruta Vaslui-Bucuresti au mers sarbii Milos Pavlovic si Nemanja Milisavljevic, in vreme ce Sumudica se poate bucura de serviciile lui Danut Coman si Sabin Sburlea in vederea atacarii titlului de campioana, cat si a accederii in grupele Champions League. Nu mai departe de vineri, la Nyon a avut loc tragerea la sorti, Fenerbahce urmand sa dea piept cu echipa condusa in teren de catre brazilianul Wesley Lopes.

Nici Rapid nu a picat prea bine, o mai veche cunostinta a romanilor – SC Heerenveen – avand prima sansa la calificarea in ultimul tur dinaintea grupelor Europa League. Asemeni celorlalte intalniri dintre cele doua formatii, ro.unibet.com merge pe ideea unui duel echilibrat, cu Rapid usor favorita, in cota 2.50, in vreme ce victoria Vasluiului este rasplatita cu 2.80! Un lucru graitor in acest sens se poate dovedi a fi si istoria recenta a intalnirilor dintre cele doua competitoare, alb-visiniii avand un avans net in fata principalei contracandidate la titlu. Cu alte cuvinte, pornim in tromba cu cateva selectii – total goluri over 1.5 (cota 1.40), respectiv SC Vaslui sansa dubla (cota 1.50). Sau mize medii pe un rezultat de egalitate (@3.20). Amatorii de pariuri non-sportive, pot incerca cu incredere ruleta online la casino Unibet.

One Reply to “Analiza meciului Rapid-SC Vaslui”

  1. Laurentiu says:

    Pana la urma am iesit bine…probabil ca daca jucam acum cu un Vaslui fara Wesley, castigam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.