Nunta ca la Maramu`

Personale

Written by:

Dragilor asta-i musai sa vo povestesc. Asa ceva n-am patit in istoria mea de nuntas, care nu-i tare lunga, ce-i drept, da se pune!

Sambata, liniste, ploaie, se apropie ora  9, se lasa seara, subsemnatul se imbraca la costum (fara cravata sau papion ca nu suport) si porneste incetisor spre nunta. Sceptic la inceput, n-are rost sa va mint, nestiind ce lume o sa fie acolo, cati oameni o sa cunosc si cu cati o sa am ocazia sa stau de vorba. Intr-un final ma vad ajuns la fata locului, ma asez la masa cu inca un prieten, ne punem la un pahar de vorba. Atmosfera buna, lume multa, ce mai, nunta de nunta.

Mno acuma ma tot gandeam, daca tot stam asa la masa, eu pe la 2, 3  am plecat. Imi platesc “amenda” si am plecat spre casa. Nho, numa cum socoteala de acasa nu se potriveste cu aia din targ, am ajuns acasa dimineata la 6. N-am fost beat, nu va ganditi la d-astea.

Ce sa mai zic, m-am super distrat, am dansat pe o muzica populara de Maramures, bunaaa buna nu altceva (si fie vorba intre noi  sunt super convins ca si la Chinezu ii dor de muzica asta).

Sa va spun acum de ce n-am mai patit asa ceva : cred ca in toata noaptea am auzit 3 manele. Va vine sa credeti? 3… vorba lui Despot 3 in p**a mea… Mno ase ceva n-am mai patit.

Sincer, voua de cate ori vi s-a intamplat sa auzit numai 3 manele la o nunta ?

Acestea fiind spuse, la multi ani mirilor si Casa de piatra.

ancuta anghel- cine serbe la cazan

4 Replies to “Nunta ca la Maramu`”

  1. Zozo says:

    Eu is din Timisoara dar is tare pasionata de zona maramuresului. Sper vara asta sa vad cimitirul de la Sapanta macar :)).
    Ancuta Anghel ii o fata tare frumoasa, cu o voce si mai frumoasa si cu un repertoriu pe masura.
    Ma bucur ca te-ai distrat!

  2. Carcotas says:

    Ma bucur ca ti-a placut la noi in Maramu’, dar mai exact unde in Maramures ai fost?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.