Nenea mosu cu smartphone Allview F2 Corny

Internet

Written by:

De mic copil imi doresc ca mosu` sa-mi aduca cadourile preferate. In copilarie se putea, tratam cumva cu el si imi aducea cadourile mult dorite. Acum parca cererea e mai mare si pe masura ce inaintam in varsta parca dorim lucruri din ce in ce mai sofisticate.

Am tot scris, mailuri, scrisori, am lasat mesaje pe facebook, am dat dm-uri pe twitter, commenturi pe blog si nimic, mosul nici el nu da vreun semn ca ar vrea macar sa raspunda.

Acum nu mai stiu ce sa cred, nu are net sau nu a primit scrisorile? Oricum cam greu de crezut, de vreme ce nu am trimis numai 1 mail sau numai 1 mesaj  pe facebook si in plus il vad activ mereu pe retelele de socializare… eh stiti cum e acuma, mos 2.0.

Oricum, m-am gandit la o posibilitate, inca nu stiu daca e adevarat daaaaar daca,  cumva,sa presupunem prin absurd se adevereste jur ca o sa fiu gelos pe mos si nu-i mai spun nici o poezie. Eu cred ca mosu si-a luat smartphone de la Allview. A auzit ca s-a lansat in mai Allview F2 Corny si cu siguranta si-a cumparat unu. Pretul bun, de numai 350 RON si functiile pe care le are… pfff.

Toata ziua e pe net, da toata ziua, ca doar telefonul are GPRS si EDGE deci probleme cu conectarea la net nu are.Dar totusi de ce nu-mi raspunde ?

In fiecare zi vad poze de o calitate foarte buna, doar are camera de 3.2 MP, urcate via Snaptu, in fiecare zi vad cum mai da cate un tweet, ba mai mult il mai vad online si pe messenger doar F2 Corny are preinstalat e-buddy. Si sa nu-ti fie ciuda ?

Stau si ma gandesc, totusi, spiridusii cum se descruca cu mosu? Ii baga in seama? Eu pun pariu ca e cu castile in urechi in fiecare zi si asculta radio, numa asa de fitze sa le faca in ciuda spiridusilor ce telefon bengos si-o cumparat. Ce bazat ii el cu un telefon DUAL SIM!

Mno asa ca acuma, pe langa faptul ca m-am si enervat, mi si ciuda pe el. Poi mosu`, nenea cu smartphonu`, tie, la ce iti trebuie ?

Oricum, tu le stii pe toate, care copil a fost cuminte, care nu, nu trebuie sa stai sa ii verifici pe facebook, google+ sai twitter.

Tu ai sufletul mare, trebuie sa fi bun si cu spiridusii si sa ii bagi in seama nu sa asculti radio toata ziua, da stiu bateria destul de mult dar totusi…toata ziua ?

In plus daca te joci pe telefon sau navighezi pe internet in timp ce esti pe sanie in drum spre casele noastre s-ar putea sa faci vreun accident sau sa pierzi din cadouri. Eu iti vreau numai binele, asa ca din tot sufletul iti spun, anu asta lasa-mi mie telefonul. ( Hai ca acuma m-am pus bine cu mosu…)

Ca un fel de incheiere vreau sa va spun un lucru : sunt convins ca mosu are smartphone, 100% convins. Dar acum ca l-am lovit la sentiment poate il lasa la Blogatu ca sa mi-l dea cadou daca tot particip la concursul organizat de el impreuna cu cei de la Allview. Caaaa din ce vad, personal nu cred ca o sa se intample vreodata.

P.S. Poate e hater mosu asta, si ii ciuda ca am mai multi followeri sau prieteni pe fb decat el…

 

4 Replies to “Nenea mosu cu smartphone Allview F2 Corny”

 1. annitu says:

  Offf…ce Mo? r?u :-w

 2. annitu says:

  Offf…Ce Mos rau **

 3. skykery says:

  Imi pare rau sa iti zic, dar : nu mai exista Mos Craciun, s-a pensionat 🙂

 4. roscabgdn says:

  Daca o sa castig telefonul, inseamna ca exista mos craciun. Daca nu, existenta lui o sa ramana un mister…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.