Moments – WordPress Theme

WordPress

Written by:

Moments – este o thema WordPress responsive creata de Site5.  Gandita simplu, centrata pe continut, Moments se claseaza in categoria themelor pentru bloguri personale.

Pentru a va usura munca si pentru a scoate ce-i mai bun din aceasta thema, cei de la Site5 va pun la dispozitie o documentatie si un sample content. Lucru vazut in majoritatea themelor premium.

Cam asa arata Moments, o thema care probabil deja v-a captat atentia si pe care o recomand cu caldura.

Mai multe detalii puteti gasi aici.
moments_large

7 Replies to “Moments – WordPress Theme”

 1. Tema e misto rau , dar ma gandesc ca oricum peste jumatate de an va aparea ca descarcare gratuita. E pacat pentru ca astia muncesc destul de mult si e nasol sa iti copie unu munca si dupa sa o distribuie peste tot pe internet.

 2. De ani buni tendinta este catre un stil minimalist, simplu si aerisit. Moments se incadreaza in trendul asta, e foarte bine structurata si concentreaza atentia utilizatorului in punctele esentiale ale siteului.
  @ whats up iasi: sa inteleg ca tu nu ai descarcat niciodata o melodie de pe internet? 🙂

 3. Constanta says:

  Imi place in special stilul minimalist si responsive.

 4. Topogane says:

  E faina tema

 5. Laurentiu says:

  Devreme ce portofoliul de site-uri este unul destul de variat, folosesc si teme free, unele nu sunt cu nimic mai prejos. Ce-i drept, cred ca am 3 sau 4 teme foarte ok de la site5 care nu mi-au cauzat nici cea mai mica problema iar Moments se pliaza perfect pe orice blog personal sau de nisa, e clean, usor de organizat.

 6. Ionut says:

  Dat fiind faptul ca Site5 ofera temele for free, calitatea lor este mult peste medie. La un moment dat am folosit si eu tema respectiva insa are unele hibe la versiunea de mobile. Posibil sa le fi rezolvat intre timp, eu am testat-o in perioada de dupa lansare.

 7. topografie si cadastru says:

  WordPress are teme foarte faine si usor de utilizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.