In cine ai incredere : Facebook,Google+ sau Hibe? [INFOGRAPHIC]

InfographicsSocial Media

Written by:

In momentul in care vrei sa pornesti o afacere este normal sa te raportezi la cei mai mari. La este cazul retelei de socializare Hibe.

V-am prezentat intr-un articol proiectul Hibe si intr-un alt articol asemanarile dintre Hibe si Google +.  Acum, a venit randul sa facem o comparatie intre Goolge+, Hibe si Facebook privind social privacy.

Ei bine, ati ramane surprinsi sa vedeti ca Hibe sta mai bine decat gigantii Facebook si Google Plus pe anumite criterii prezentate in acest infographic.


sursa infographic : visual.ly

7 Replies to “In cine ai incredere : Facebook,Google+ sau Hibe? [INFOGRAPHIC]”

 1. Mami says:

  Eu unul nu am incredere in nici un site sa imi tina datele personale, mai ales pe facebook, unde vanatorii de informatii stau si inregistreaza totul despre tine, si o data cand o fi timpul si cnad au nevoie vor folosi acele informatii despre tine, te vor manipula asa cum vor ei

 2. Laurentiu says:

  Nu cred ca se pune vorba de incredere, pana la urma afisam ce vrem sa afisam, nu este ceva obligatoriu. Cert e ca o parte din informatii le poti afisa fara prea mult stres, celelalte fiind prea personale pentru a fi impartasite online. Oricum, nu-s adeptul retelelor de socializare.

 3. Ionut Mihai says:

  Personal prefer facebook datorita numarului foarte mare de utilizatori activi.Mi se pare o metoda foarte buna de promovare si foarte ieftina. Cat despre Hibe este prima data cand aud de el.

 4. arhimania says:

  Parerea mea ca facebook a luat o asa amploare incat cred ca google o sa fie trantit la pamant.

 5. Valentin says:

  Nu stiu daca o sa dea cineva google jos, pana la urma este cem mai important motor de cautare din lume.

 6. Stefan says:

  Pe parte de socializare, Google, cred ca a pierdut deja trenul, pentru moment, desi mi se pare mult mai profesionist modul in care face tot ce face Google.
  Zic, pentru moment, pentru ca e nebunia asta, asa cum a fost si cu HI5, si se vorbeste peste tot de Facebook (in special pe TV), deci au reclama gratuita.
  Urmand ca in urmatorii 2-3 ani sa se stabilizeze pozitiile celor doi, iar lumea sa inteleaga cate avantaje au daca folosesc serviciile Google, si incet, vor migra spre Google+ , poate fara voia lor, dar vor fi prezenti si pe Google+. De fapt, reteaua Google este cea mai mare din lume ca numar de utilizatori unici, cu mult peste Facebook, si nu cred ca se va schimba asta in viitorul apropiat. Youtube+Gmail+cautatorii cu sau fara cont+micutul Google+

  Oricum, pentru utilizatori situatia momentan sta asa:
  – Facebook pentru pierdut timpul si a vedea ce mai fac prietenii
  – Google pentru cautari

  Pe parte de cautari, Google e de neegalat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.