Heello – un fel de twitter…

Social Media

Written by:

Mi-a facut cont pe Heello acum ceva vreme si chiar am scris un articol la vremea aceea. Vroiam sa il incerc, eram curios daca va prinde, daca voi avea de castigat de pe urma lui. Am uitat de el, iar azi din greseala mi-am adus aminte.

Daca nu stiati Heello a fost lansat de fondatorul Twitpic, Noah Everet. Se vrea o clona a twitterului, acest lucru este descris chiar de “@” din fata userilor.In plus, update-ul nu se numeste tweet ci ping, followerii sunt listeners iar cei pe care ii urmaresti “listening”. Mare diferenta nu e. Aceeasi Marie dar cu alta palarie.

Una peste alta, lansat cu nu prea multe surle si trambite, Heello a fost, cel putin din perspectiva mea un esec. Pe site-ul care monitorizeaza activitatea de pe Heello (teamping.me) nu s-a mai updatat nimic de prin august 2011.Nu am mai auzit absolut nimic despre el de cand mi-am facut cont, deci probabil a ajuns inca un proiect lansat si mort inca din faza incipienta. Exemple sunt multe: ultimul ping a lui Noah care dateaza de acum 52 de zile,ultimul ping al celor de la HeelloStatistics, contul care monitorizeaza userii de pe heello, a fost acum 112 de zile, contul oficial heello are ultimul update acum 136 de zile si lista continua.

Tot ce pot sa va spun e ca in momentul de fata(daca cifrele sunt exacte si contul lor de monitorizare este optimizat si updatat )Â s-a ajuns la peste 1 milion de user inregistrati.

Eh, una peste alta, se intampla si la case mai mari. Sunt curios ce se va intampla cu Hibe, care e la randul lui un fel de Facebook si Google+

14 Replies to “Heello – un fel de twitter…”

 1. Nasul says:

  Ma pun si eu sa-mi fac cont, sa-mi rezerv nume. 😉

 2. Stefan says:

  Stiu si eu de el, sunt curios daca va putea inota printre granzi din categoria sa.

 3. D-Petre says:

  E cam greu sa supravietuiesti printre cei mari.

 4. cristian says:

  nu cred ca o sa reziste mult!

 5. Bogdan Popa says:

  Am auzit de el, dar mult prea putin. Nu cred ca va putea inainta pe piata.

 6. Nu o sa ajunga niciodata la nivelul twitter

 7. Prea multe clone dupa retele de socializare celebre. Incerc sa ma limitez la Facebook si Google+. Tocmai mi-am facut conturi si voi pune materiale cu filmari nunti Bacau, Piatra Neamt, Roman, Onesti, Moinesti si Comanesti si cu fotografii de la nuntile din Bacau si imprejurimi.

 8. Adevarul este ca sunt prea multe site-uri de genul … Facebook e pe primul loc sper ca o sa ramana asa … Tin minte ca acum 2-3 ani hi5 era pe primul loc in ro dar sau mai schimbat timpurile…

 9. Intradevar la inceput ti se pare greu sa detronezi granzii (facebook,….) parerea mea este ca vor pica si acestia intr-un final.Asa cum a fost si hi5.com si a picat si el ca a aparut facebook,asa se va intampla si cu facebook.Asta e natura omului sa vrea ceva nou si sa se plictiseasca de cel vechi.

 10. Intradevar la inceput ti se pare greu sa detronezi granzii (facebook,….) parerea mea este ca vor pica si acestia intr-un final.Asa cum a fost si hi5.com si a picat si el ca a aparut facebook,asa se va intampla si cu facebook.

 11. Zuma says:

  Nu stiu, raman in continuare cu Twitter, desi nu sunt un fan inrait al microbloggingului. Prefer Facebook pentru interfata placuta 😀

 12. Robert says:

  Oare avem nevoie de atatea retele de socializare? Cred ca de mai mare succes va fi talker.co, care chiar daca nu copiata 100% twitter-ul are cam aceeasi menire.

 13. Nu am stiu de acest site pana sa citesc postul tau. Imi rezerv dreptul de fi sceptic asupra concurentei ce o poate face Twitter-ului sau celor de la Stumbleupon.

 14. Intradevar cred ca sunt prea multe retele de socializare, ce poate fi nou ca sa rupa gura targului?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.