Ghosts of Girlfriends Past (2009)

FilmePersonale

Written by:

Ghosts_of_Girlfriends_Past_2009 La recomandarea unui prieten aseara m-am uitat la Ghosts of Girlfriends Past. Un film foarte reusit din toate punctele de vedere : actiune,mesaj,actori.

Si acum sa va spun pe scurt despre ce este vorba :

Actiunea din film se petrece in jurul unui fotograf de celebritati(Connor Mead), caruia ii place viata traita la maxim : femei, distractie.Connor Mead este om lipsit de sentimente, un om care nu are nici o remuscare atunci cand se desparte de prietenele sale.

Filmul devine interesant in momentul in care apar fantomele fostelor iubite parasite din trecut, prezent si viitor.Acestea il poarta intr-o calatorie in trecut, incercand sa descopere ce anume l-a facut pe Mead sa ajunga un barbat insensibil.

Intr-un final Mead realizeaza raul pe care l-a cauzat si incearca sa indrepte lucrurile : salveaza nunta fratelui sau Paul si nu in ultimul rand isi declara dragostea fata de Jenny Perotti, fata de care era indragostit inca din copilarie.

Chiar daca pare mai siropos, mie mi s-a parut in film foarte ok, cel putin din punct de vedere al mesajului.Sincer, nu as recomanda nimanui sa se uite cu prietena la film :)) glumesc 😛

Si ca sa vedeti despre ce e vorba v-am pus si un trailer :


2 Replies to “Ghosts of Girlfriends Past (2009)”

  1. Roxy says:

    cred ca e misto..mai ales ca e actorul preferat:X
    .-= Roxy´s last blog ..O fi adevarat? =-.

  2. Dan says:

    E ok. E comedie romantica ceea ce nu e chiar genul meu dar tinand cont ca in ultima vreme fac numa filme slabe, am ajuns sa ma uit la filme mai vechi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.