Cocalarii si pitipoancele la scoala

Personale

Written by:

A trecut o saptamana de cand a inceput scoala si viitorul nu suna prea bine pentru ei.
Pitipoancele si-au epuizat tot stocul de haine noi cumparate din mall, acum iar nu mai sunt la moda.Rujul de pe buze parca nu mai are farmecul din prima zi, nu mai au cu ce sa ne impresioneze.Va dati seama ce tragedie?
Probabil va intrebati cum vine o pitipoanca imbracata in prima zi de scoala.Sincer si eu imi pun aceeasi intrebare.Raspunsul… stiti vorba aceea : Raspunsul prieteni e vanare de vant.

Dar sa nu-i uitam nici pe cocalari si pentru ei a inceput scoala, nu ?
In prima zi totul este mai mult decat ok, tricoul e mulat, “lantisorul” straluceste mai tare ca oricand, freza parca e decupata din reclamele de la tv, guta & co. urla la maxim din telefoanele lor E MONDIAL ( ca sa citez clasicii in viata ) doar ca dupa o saptamana lucrurile se pot schimba : maneaua e veche deja,lantisorul nu mai straluceste la fel ca la inceput, tricoul ce o data statea mulat acum parca e cam mare (s-a largit ,asta e) si uite asa si pentru ei se duce faima.
Ahh, sa nu le plangem de mila, specimenele astea sunt mai tari decat pasarea “fionix”(phoenix pentru cei cu un IQ redus) renasc din propriul gel si din propria trusa de farduri.

Si acum la final, devenind seriosi, am si eu o intrebare : Pana la urma inceputul de an scolar si pregatirile premergatoare acestuia sunt pentru scoala ( gen caiete, pixuri, radiere pentru cei care totusi au ceva de scris ) sau doar pentru a ne impresiona prietenii prin tinutele si mai nou masinile cumparate/primite? Niciodata nu am aflat un raspuns concret la intrebarea asta.

2 Replies to “Cocalarii si pitipoancele la scoala”

  1. Roxy says:

    bun..bun =))
    .-= Roxy´s last blog ..O fi adevarat? =-.

  2. @Tilica says:

    :)) tare asta cu cocalarii… logi ca pentru a fi in centrul atentiei… fiecare cocalar incearca sa se evidentieze prin diferite gesturi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.