Campionatul national de gimnastica

Sport

Written by:

Cum va spuneam intr-un articol precendent, in scurta vizita la bunici am avut norocul, prilejul si deosebita placere sa  merg la Campionatul National de Gimnastica.

Locul :  Sala polivalenta “Nadia Comaneci” din Onesti

Niciodata nu am fost la un asemenea campionat. Am baut kilometri sa vad Steaua, Dinamo, Rapid, Urziceni, Bacau si alte echipe de Liga 1 dar la gimnastica nu am fost niciodata. Mi s-a parut senzational.

Cea mai grea proba din perspectiva mea, a privitorului a fost barna. Cand le vedeam ca se dau peste cap pe barna imi puneam mainile-n cap sau inchideam ochii. Mi le imaginam cum isi rup o mana sau un picior. Serios.Din fericire am rasuflat usurat de fiecare data.

Spectacol garantat, sala foarte calduroasa, primitoare si extraordinar de frumoasa. Ma bucur ca avem si sali de acest gen in tara. Consider ca ar trebui vorbit mult mai mult despre aceste sporturi.

Chiar daca imi place fotbalul foarte mult, gimnastica nu se bucura de expunere, cu exceptia olimpiadelor cand mai castigam medalii. Pacat.

Am avut ocazia sa ii vad live pe Marius Urzica, Catalina Ponor, Octavian Belu, Sandra Izbasa si Marian Dragulescu.

Nu o mai lungesc cu vorba si va las sa aruncati un ochi pe pagina de facebook sa vedeti si voi cum arata sala.

 

4 Replies to “Campionatul national de gimnastica”

  1. Laurentiu says:

    Ce fain arata sala. Am fost o singura data la un concurs de gimnastica, in Bucuresti, insa sala arata si cred ac in arata ingrozitor!

  2. alin says:

    Ce imi place la acest sport e faptul ca cei care il practica fac acest lucru doar din pasiune, fara sa fie nevoie sa faca transferuri si tot ce mai e specific “sportului rege”.

  3. overshift says:

    sala e terminata de curand, dupa vreo 10 ani (poate si mai mult) :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.