Alatura-te echipei!

Funny

Written by:

Scriam acum ceva vreme ca : Prosti e prosti si nu prea ai ce sa le faci. La noi in Romania circula un zvon : mama prostilor e mereu gravida. Din aceasta cauza, aceste specimene sunt in majoritate.

Stam si ne gandim cateodata, avand in vedere majoritatea covarsitoare, daca nu cumva problema e la noi. Daca nu cumva, trebuie sa fim si noi prosti pentru a putea intelege geniul lor. Ei bine, acum avem solutia : MinusIQ.Β Cu ceasta pilula, te poti cobora la nivelul oricui.

  

9 Replies to “Alatura-te echipei!”

 1. Alex says:

  Oare se va gasi loc si in domeniul medical?

 2. Gabrielos says:

  :)) n-as incerca asta. in orice caz fiecare dintre noi avem o doza de prostie care se manifesta in anumite momente πŸ˜€

 3. Strategic says:

  :)) Genial!

 4. Coco says:

  Hmm interesant. Am incercat de multe ori sa ignor prostii dar nu pot. Nu ma consider un om ‘dezghetat’ dar peste tot pe unde merg gasesc persoane cu care nu poti o conversatie normala in care sa nu fi nevoit sa explici de 100.000 de ori sa inteleaga.

 5. Laurentiu says:

  Am vazut video-ul acum ceva timp, e cel putin genial! Cat despre prosti, de ce sa te cobori la nivelul lor? Ei au lumea lor, eu sau tu pe a noastra..

 6. AlinS says:

  :)) Da.. asta mi-a placut! πŸ™‚

 7. Vlad says:

  Este exact ca videoclipul de la Korn cu Evolution. Familiile cu un IQ peste medie nasca statistic 1.5 copii πŸ™‚ iar acele familii cu IQ sub medie, deci prosti, nasca statistic peste 4 copii. E grav…

 8. Ivona says:

  Vom deveni din ce in ce mai prosti si, cred eu, mai agresivi. Pentru ca, pe zi ce trece, la metrou, in RATB si pur si simplu pe strada, oamenii sunt efectiv pe zi ce trece mai agresivi verbal si fizic. Eu merg cu castile pe urechi la munca si de la munca. O saptamana nu le-am mai avut si am fost obligata sa aud diverse discutii si comentarii. Jur ca oamenii sunt mai prosti ca acum un an :-/ eu cel putin am avut un soc..

 9. Paul says:

  Interesant… eu am citit un articol in revista Focus din Italia unde spuneau ca fiecare din noi este prost… intr-un fel sau altul si erau diferite tipuri de prostie, cum ar fi prost ca Hommer din Simpsons sau prost ca Forrest Gump πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.