Viata in camin si studentia

Personale

Written by:

student-crossingEh, am ajuns sa scriu primul post din camera de camin.Am rezolvat si problema cu netul asa ca de acum o sa am mai mult timp sa scriu si sa citesc alte bloguri deci o sa fiu, sper, mai activ pe net.

Sincer, am experimentat zilele astea daca pot trai fara calculator, fara arhicunoscutul messenger.Da exista viata si fara ele si chiar o viata foarte OK !!

Sa ne intoarcem la oile noastre, la viata in camin.Deocamdata e bine : colegi simpatici, prietenosi, ai cu cine sa povestesti.Chiar daca mi-a fost putin frica la inceput, in sensul ca cu nu stiam ce fel de oameni o sa imi petrec 1 an din viata, acum sunt foarte linistit.

Viata de student si viata in camin, sunt foarte ok ! ai timp muuult mai mult pentru distractii, ai mult mai multe oportunitati, mult mai multe posibilitati de a-ti petrece timpul liber.

Hai ca va las ca e deja ora 1 si maine am cursuri de la ora 8 deci o sa fie o provocare pentru mine sa ma trezesc si sa fiu si apt :))

8 Replies to “Viata in camin si studentia”

 1. indiank says:

  hai ca n-ai fost asa de stresat
  majoritatea fostilor colegi si prezenti prieteni sunt aici
  timp liber ai avut si pe acasa, da aici ai Solasu aproape:))
  fain blogu!!

 2. Roxy says:

  e misto si in camin..;)
  .-= Roxy´s last blog ..Link-uri =-.

 3. roscabgdn says:

  chiar mai misto decat credeam 🙂

 4. Ginake says:

  Apropo, ce facultate ?
  .-= Ginake´s last blog ..Un RPG interesant – Divinity 2 =-.

 5. roscabgdn says:

  informatica predare in limba engleza 😛

 6. Geo says:

  Mi-am adus aminte de studentie … cautam ceva pe net si am dat de postul tau! Nu am putut sa ma abtin sa nu comentez si eu!

  P.S.: Bine ca nu ai facut Politehnica! Sa vezi viata de Regie acolo! :))

 7. @Tilica says:

  Apropo de ce scrie Geo… :)) eu stau inca in regie… si e viata… e frumos aici oamenii nu dorm niciodata si bani de bere se gasesc intotdeauna… in plus platesti caminul pentru 2/3 insi cati sta intr-o camera si de fapt sunt 3-400 de chiriasi… (gandacei)

 8. Sorin says:

  Si eu am stat in camin 1 an, iar anul asta am stat la apartament. Intr-adevar este mai liniste la apartament, dar petrecerile si distractia din camine nu gasesti nicaieri :D. Ma bucur insa ca pentru la anu am prins camin, tot in belvedere vechi! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.