Un nou val de imbunatatiri

Internet

Written by:

Daca acum vreo doua zile va spuneam ca Google a integrat butonul +1 in Google Maps, azi a venit randul unor noi update-uri.Unele mai mici, altele mai mari dar benefice toate.

Avand in vedere numarul mare de persoane care beneficiaza de ele mi se pare absolut normal. In plus daca vrei sa evoluezi si te respecti ca brand trebuie sa aduci imbunatatiri permanent serviciilor tale. Nu de alta da` nu ai vrea sa iti pierzi pretiosii clienti, nu ?

Cred ca sunt cel mai bun exemplu de munca, sange, sudoare si lacrima, vorba lui Gigi. Astia cand se pun pe treaba uita de ei. Nu-i un lucru rau pentru noi, ba mai mult ii rog sa o tina tot asa.

Unele schimbari nu sunt majore, cum e cazul reorganizarii linkurilor interne si celor externe in Webmaster Tools, altele insa au fost mai mult decat necesare. Aici ma refer la platforma blogger, care incepand de azi are o noua fata.

Tot incepand de azi puteti sa legati toate conturile  AdWords  de Google Analytics. 

Ca si cum nu ar fi destul, Google ne ofera posibilitatea de a folosi Gmail, Google Calendar si Google Docs fara a avea conexiune la internet.

Pana la urmatoarele update-uri, bucurati-va de ca aveti!!

 

 

 

 

 

 

 

6 Replies to “Un nou val de imbunatatiri”

 1. Laurentiu says:

  Mi se pare extraordinara faza cu Mail fara conexiune la net. Deasemenea pentru mine foarte utila legatura dintre adwords si analytics, este mai mult decat perfecta!

 2. Dan says:

  Astea din urma cu mailul si calendarul offline mi se par cele mai tari 😀

 3. de cand cu imbunatatirile lor adwords numai merge deloc bine .

 4. Robert says:

  Mail fara conexiune la internet e ceva de vis 🙂

 5. roscabgdn says:

  Si eu am zis la fel! Foarte tare !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.