True story…

Funny

Written by:

Azi am mers la cantina sa mananc, eram rupt de foame, nu mai rezistam. Am tot sunat colegi sa nu merg singur dar degeaba, pana cand am iesit eu de la facultate ei deja au fost si au mancat. Suparat, ma pornesc catre cantina. Ajung acolo plin de lume, eu lihnit 🙁 stau la coada, imi iau mancarea, o platesc si ma asez la masa (stateam cu fata spre intrare in caz ca vine vreun coleg sa pot sa ii zic sa se aseze cu mine la masa) . Pe o masa de langa mine era cuptorul cu microunde, destul de vechi el dar folositor celor care vor sa isi mai incalzeasca mancarea. Ei bine pana aici nimic anormal.
Cum stateam eu asa linistit la masa il vad pe un tip “yo yo yo” aka rapper 🙂 foarte jmecher, bazat cum vreti voi. Ma uitam la el si ma gandeam : “acuma si la cantina vi sa te rupi in figuri ?” . Ok si merge tipu sa isi ia mancarea, la fel de jmecher in mers, balans, ce mai rapper adevarat… o plateste si se pune la masa. Isi da seama ca mancarea lui e putin rece, ce bine ar prinde daca ar incalzi-o putin. Se ridica de la masa vine la cuptorul cu microunde si… si… aici apar problemele. Fratilor se uita rapperul nostru la butoanele de la cuptorul cu microunde ca bou…
Prima problema : “de unde se deschide usa la cuptor ?” tot apasa el in stanga in dreapta nimic. Pana la urma s-a gandit el “ce ar fi daca as trage de usa?” poate poate. Si pe sistemul muschii mei minte nu are , trage de usa si magieeee usa se deschide.
Problema numarul 2 : “cum se incalzeste mancarea ?” tot invartea de butoanele alea, nimic. Intr-un final, cred, si-a incalzit mancarea desi eu n-am vazut becul din interiorul cuptorului aprins.
Pe acelasi sistem , muschii mei minte nu are, trage iar de usa de la cuptor o inchide isi verifica mancarea, sa vada omu s-a incalzit sau nu si o tranteste iar inapoi. M-am uitat la el…wtf ?!?!?! chiar crezi ca o sa stii acuma cum functioneaza asta ?
La sfarsit a cedat, mancarea cred ca tot asa a fost cum a cumparat-o. Macar daca invata si el cum sa folosesca cuptorul….

7 Replies to “True story…”

 1. Daniel Orza says:

  =)) tare faza

 2. Dorin Stef says:

  Material selectat pentru Glasul / Pagina bloggerilor baimareni (Next Generation)
  Comentarii, acorduri si validari pe:
  http://dorinstef.blog.com/2010/03/07/pagina-bloggerilor-baimareni/
  PS Va rog sa mentionati daca nu sunteti de acord cu publicarea textului in editia print a Glasului.

 3. roscabgdn says:

  @Dorin Stef multumesc mult, sunt de acord cu publicarea articolului 😉

 4. Lavinnia says:

  Saracu :(:( De ce nu l-ai ajutat?
  .-= Lavinnia´s last blog ..WTStats.com =-.

 5. roscabgdn says:

  eu am vrut…da….radeam prea bine… data viitoare promit sa il ajut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.