Suprematia Apple

Internet

Written by:

De cand ma stiu am avut o simpatie pentru produsele Apple. Sunt diferite si mie imi place sa fiu mai diferit. Ca sa citez din clasicii in viata Carmen Seban zicea : pentru mine sunt mertzane si restu. La fel si pentru mine : Apple si restu. Nu pot sa spun ca nu-mi plac produsele de la Sony sau HP dar parca tot de mar sunt atras. Atrasi am fost de mar de la inceputuri daca tot e sa o luam pe partea spirituala…

Fiind fan Apple, mai citesc articole despre ei. Nu citesc regulat, asa cand imi cad in bataia clickului. Ultimele articole m-au facut sa vad Apple cu alti ochi. Stiam ca este un gigant dar nu ma gandeam la o scara atat de mare.

1. Apple Sells Apps Faster Than McDonald’s Sells Hamburgers

Nu stiu cati dintre voi ati citit acest articol. Mie mi s-a parut absolut fabulos. Ca sa fiu mai precis privind aceste cifre,  la 9 aplicatii vandute de Apple, McDonald`s vine un hamburger.Va dati seama ce inseamna asta ?

Si ca sa incoronez aceast succes va mai dau o bomba, cel putin pentru mine asta reprezinta : Compania Apple are mai multi bani decat guvernul american.

Sincer, eu am ramas fara cuvinte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.