SuperBlog 2010 – Hell yeah !!!

BlogosferaEvenimente

Written by:

Oameni buni oficial….imi merge bine !!! Aaa nu asta vroiam sa spun, oficial m-am inscris si eu la SuperBlog 2010. E primul concurs de acest gen la care m-am inscris. Sincer…nu am  asteptari prea mari daaaar, daar why not !!!

Ideea e in felu urmator : decat sa imi para rau ca nu am incercat mai bine sa imi para rau ca am incercat :)) cu siguranta nu o sa imi para rau…

Asa deci si prin urmare I`m in homies :))

In ce consta concursul, cat tine, pana cand te poti inscrie ? Nu va spun !!! Vreau sa castig -> nu vreau sa va dau detalii :))

Asa ca, intre noi fie vorba la concursul asta te poti inscrie de la 1 Sept pana in 30 Sept, iar perioada de desfasurare este 1 octombrie – 1 decembrie.

Iar daca vrei sa participi tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un mail la  concurspcnews@gmail.com cu :  nume, prenume, adresa completa, telefon (mobil de preferat)- doar numarul telefoanele le puteti pastra, adresa blogului si in cele din urma linkul catre postul prin care te-ai laudat ca te-ai inscris la SuperBlog 2010.

Cat despre premii, pff o gramada de bani. Premiile sunt in valoare de peste 13000 euro oferite sub forma de vouchere de cumparaturi.

P.S. : Acum ca v-am spus si detaliile, va rog sa … va inscrieti 😀 Bafta la concurs !!!

4 Replies to “SuperBlog 2010 – Hell yeah !!!”

  1. HeLLo says:

    Nu stiu ce sa zic…Prea putine detalii despre concurs…N-am inteles in ce consta si ce trebuie sa faci pentru a castiga…

  2. roscabgdn says:

    @HeLLo : Pentru mai multe detalii intri la ei pe site 😉 si vezi acolo 😀

  3. roscabgdn says:

    @roxy : sa fie !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.