Sper sa ajung la Dinamo – Barcelona

Sport

Written by:

Ca un dinamovist adevarat, vreau sa-i vad jucand impotriva uneia dintre cele mai tari echipe ale lumii ( a 2-a mai exact, eu tin cu Real Madrid 😀 ).

Vreau sa-l vad pe Messi, sa vad National Arena, sa vad fanii dinamovisti facand spectacol si nu in ultimul rand sa ma bucur alaturi de ei.

As vrea sa ajung acolo foarte, foarte mult. Sper sa si pot. Chiar daca ar fi sa fiu o saptamana ragusit, nu cred ca ar conta. As vrea sa cant 1000…0000 de minute alaturi de galerie, sa ma bucur si sa flutur fularul, sa-l inalt cat mai sus.

As canta si as scanda pentru Dinamo pe care-l stiu eu, pentru Diamo de care m-am atasat cand eram mic, pentru acel Dinamo pentru care nu exista adversar si pentru acea echipa care nu trada. Pentru Catalin Haldan !

Toate astea ar fi fost foarte frumoase daca as avea pentru cine. Daca nu as vedea jucatori emblematici care tradeaza, daca…

Da, scenariul ar fi perfect daca am avea o echipa.Momentan avem doar jucatori care incearca sa formeaze o echipa.

Da, m-am bucurat enorm pentru un trofeu care nu conteaza, supercupa. M-am bucurat pentru ca urasc chefere-ul in ultima vreme la fel de mult cat urasc steoaia.M-am bucurat pentru ca am vazut ca Dinamo are un viitor bun. Intrebarea este urmatoarea, cat de aproape este acel viitor? Cat mai trebuie sa astept sa pot sa ies in strada, cu fularul la gat sa strig cat ma tin plamanii : Campioniiiiii, campioniiiii ? Cat ?

 

5 Replies to “Sper sa ajung la Dinamo – Barcelona”

 1. Laurentiu says:

  Eu m-as fi dus dar sunt 2 motive pentru care n-o fac: Dinamo si pretul biletelor.

 2. Cosmincol says:

  Mult Succes si sper sa iti indeplinesti visul.

 3. D-Petre says:

  Mai e mult pana departe.

  Sper sa poti ajunge la Bucuresti sa-i vezi pe Mesi si compania.

 4. Sergiu says:

  Sper sa ajungi la meci! Totusi, parca ar fi altceva daca s-ar juca meciul intr-o cupa europeana sau ceva oficial. Dar, asta e, suntem romani si ne limitam la ce putem.

 5. kassak says:

  Ai fost la meci ?
  Si eu am vrut sa ma duc dar nu sa putut 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.