SMS Cluj – Un adevarat succes

Evenimente

Written by:

Ei bine dragii mei, l-am asteptat cu nerabdare, a venit ca vantul dar din pacate a plecat la fel de repede. Social Media Summit, pentru mine un eveniment in adevaratul sens al cuvantului. Am invatat multe iar la unele lucruri pe care le stiam deja mi s-au ofert si alte perspective.

Partea foarte interesanta dupa toata nebunia asta : chiar mi-au deschis apetitul pentru blogging. Mesajul a fost foarte bine transmis si cred ca a ajuns exact unde trebuie si cum trebuie.

Nu o sa stau sa va spun tot ce s-a vorbit la SMS Cluj dar o sa prezint cateva aspecte, ce mie mi s-au parut foarte interesante si de care ar trebui sa tinem cont :

Facebook nu inseamna FarmVille – aviz amatorilor !!!
Twitter – e ca viralul cu julitura -> Ori twituiesti ori nu mai twituiesti…

Ii musai – musai – musai sa ai rabdare si sa iti dedici mult timp blogului daca vrei sa faci ceva. Prin ceva, ma refer la  a deveni cineva, o persoana citita,relevanta in blogosfera.

Ce m-a impresionat ? Simplitatea, onestitatea speakerilor.Pe undeva ma asteptam sa fie mai ingamfati ( cum sunt profesorii la unele facultati) dar nu…m-am inselat !!! Sunt foarte tari !!! Cine zicea ca nu exista blogosfera in Romania sau ca blogosfera din Romania e cam subreda se inseala amarnic. Am vazut glume intre bloggeri ( Arhi vs. Chinezu ), cateva contre ( Chinezu vs Piticu ) care ne-au binedispus dar ne-au aratat ca nu trebuie sa fim prieteni doar in mediul online. E foarte important mediul offline, vorba lui Adrian Hadean “online won`t get you laid”.

Ca o incheiere, desi nu-mi place sa-i spun asa, vreau sa spun ca am invatat foarte multe, sper sa pot sa le pun in practica. Sper ca pe viitor sa mai particip si la alte evenimente marca BIZ !!!

P.S. : Daca ar trebui sa  votez pentru cel mai bun moderator as vota pentru Chinezu !!! Chiar daca sesiunea lui a fost ultima, a fost cea mai antrenanta !!! Cat despre speakeri … Aici e putin mai greu dar l-as nominaliza pe Grant McKenzie Vice-Presedinte Marketing, Ursus – mai rar om atat de devotat si de entuziasmat de munca pe care o face;  Adrian Hadeanpur si simplu delicioasa prezentarea….; chiar daca a avut ultimul cuvant Manafu a tras concluziile.

P.S. 2 : daca aveti poze, prezentari sau filmari de la SMS Cluj sau WWW Party v-as fi recunoscator daca mi le-ati da si mie !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.