Si incepem…

Personale

Written by:

Daaaa s-a dus si “vacanta” (sesiune + restante) asta si incepem semestrul II : iar in fiecare zi la facultate, cursuri, seminarii, laboratoare, nervi, distractie…

Pe undeva asteptam sa inceapa semestrul, sa stau linistit ca nu ma mai bate nimeni la cap, ca nu am examene peste 2, 3 zile, dar cand am vazut orarul (sper sa nu fie definitivat) mi-a cam pierit cheful.. De ce? Pentru ca am pauza de doua ore intre cursuri/laboratoare si trebuie sa ajung dintr-o parte in alta a orasului, pentru ca nu am macar o zi libera si din pacate nici nu pot sa imi fac una…pur si simplu nu se poate, pentru ca…pentru ca….pentru ca… [ lista era destul de luuuunga dar nu vreau sa ma mai enervez ].

Din toate astea am ales si cateva parti bune :D  uitandu-ma pe orar am vazut ca nu mai am cursuri cu profu` de analiza:) (prietenii stiu de ce), ca o sa am ore cu mai multe femei decat barbati :)) (inca nu sunt sigur daca asta e o parte buna sau proasta – experienta proprie 😛 ).

Una peste alta mai multe minusuri decat plusuri dar asta e…facultatea. Nu stiu cum aveti voi orarul la licee/facultati dar sper sa nu fie la fel ca al meu !

2 Replies to “Si incepem…”

  1. Roxy says:

    abia astept vacanta:P
    .-= Roxy´s last blog ..e-castig.com,E-album.ro,Animalutul =Teapaaaa !! =-.

  2. roscabgdn says:

    cine nu asteapta:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.