Se mai prosteste si facebook-ul

Internet

Written by:

Nu cred ca are rost sa va spun ce este, cata lume se joaca sau foloseste aplicatiile Facebook. Mai mult ca sigur sunteti destul de multi care stiti mai bine decat mine cu ce se mananca toate astea.

Eu nu prea ma joc, nu prea folosesc aplicatiile de pe fb, am jucat FarmVille cand a fost la moda si ceva CrimeCity daca tin bine minte. Daca e sa pun cap la cap timpul petrecut jucandu-ma cred ca ar fi vreo 3 zile… maaaxim o saptamana, maxim!
Oricum, ca sa dau click pe link sau sa intru in joc trebuie sa fiu atras de ceva : de o poza, de numarul de prieteni care se mai joaca, de nu mai stiu eu ce.

In poza de mai sus, va prezint Song Fight! Foarte nerabdator sa fie clickuit. Din pacate 0 people use this. 0000000, de ce l-as folosi eu? Cat e facebook-ul asta de mare nu a gasit 1 user care sa-l joace ?

P.S. : Asa m-am saturat de toate prostiile si aplicatiile care efectiv n-au nici un rost, te trezesti cu wall-ul plin de : nume de indieni, cate beri poti sa bei s.a.m.d. :-w

5 Replies to “Se mai prosteste si facebook-ul”

 1. RazvIy says:

  Si mie mi se par o prostie jocurile de pe facebook, ma jucam mai demult poker, dar m-am lasat.

 2. Calivita says:

  Mda, intr-adevar e enervant sa vezi toate jocurile jucate de prietenii tai, cate premii au luat, cate nivele au trecut, ce comori au gasit, samd. Chiar sunt o tampenie aplicatiile astea!

 3. Laurentiu says:

  Eu blochez aplicatile de pe facebook…iar care da invitatie, are unfriend 😀

 4. Cosmin says:

  Vorba aia nimeni nui perfect :))

 5. Ha ha ha. Tare faza. Printre sutele de aplicatii si jocuri s-a gasit una care sa nu fie accesata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.