Scurta recapitulare

Personale

Written by:

Incep sa imi dau seama ca am tot mai putin timp pentru blog…si asta se vede din postari.Nu prea imi place chestia asta dar e trista si cruda realitate.Dar sa va spun ce am de va spus…

Am lipsit mult, stiu, nemotivat si asta stiu :)) dar asta e….studentia …Oricum in cele ce urmeaza o sa va spun cam ce am facut eu in zilele astea de pauza….stiu ca nu va intereseaza, dar ce conteaza….eu oricum va spun 😛

Ca sa incep cu dreptul si sa va plictisesc din prima o sa va spun ca am facut 20 de ani, mda 20….am schimbat prefixu :)) E la fel ca la 18, 19 sau 21 nu-i mare diferenta….

Apoi am fost si am votat….bine povestea e muuult mai lunga dar v-o spun pe scurt ca si asa sunteti deja plictisiti si mai am de scris : am stat la coada vreo 2 ore sa putem vota….am intrat pe la 8 in sectia de votare unde era alta coada…pe la 8 jumate am reusit sa votez. Spre deosebire de alte 5-600 de persoane care au ramas afara si nu au ajuns in cabinele de vot la noi asteptarea a dat roade.

Si cea mai noua…am fost la balul bobocilor!! se anunta super petrecere, toata lumea era entuziasmata, party people.Balul a avut loc in Bamboo (Cluj), pentru mine a fost un ESEC. Sa va spun si de ce : clubul OK, sonorizare OK, preturi…nu vorbim, dar la capitolul MUZICA …praf si asta din cauza supertalentatului si superbazatului DJ SAVA !!! Jur nu mai merg la nici un bal daca e si el acolo.

Ei bine cam atat pentru azi o sa mai revin si cu alte articole, sper ca nu ati adormit citind dar si daca ati adormit ce? nu v-a prins bine somnu ? atunci ?

2 Replies to “Scurta recapitulare”

  1. roxy says:

    la multi ani!!
    .-= roxy´s last blog ..Ce credeti? =-.

  2. roscabgdn says:

    ms mult roxy 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.