Scrisoare catre posesorul matizului alb de pe Mehedinti, Manhattensthur, Cluj

Evenimente

Written by:

Stimate posesor/posesoare de orchestra Matiz,

Tin sa te felicit in mod direct, prin intermediul bogului ca altfel nu am cum, pentru momentele magice de seara trecuta. M-am distrat de minunune ascultand trilul masinii tale timp de 3 ore. Daca as putea cumva sa-ti multumesc, te rog lasa un comentariu pe blog, pe facebook sau un dm pe twitter.

Vreau sa-ti spun ca, demonstratia in forta de aseara m-a facut sa ma simt onorat, mandru, v.i.p. Intr-un cadru atat de exclusivist nu multi se pot bucura de un asemenea concert : 3 ore live claxon rece. Nici Santana nu canta atat de bine live, va spun sincer!

Daca nu ma credeti, va pot confirma politistii care au venit si ei in numar mare (2 agenti) la acest concert. Cred biletul cu care au venit a costat destul de mult, pentru ca locurile de langa orchestra erau foaarte scumpe. Eu, mi-am permis doar un bilet la peluza etajului 7.

Stiu ca pana dimineata ti-a murit bateria.  Asteptam un semnal luminos, (stiu, nu ti-a mai mers claxonul) sa ne chemi la impins. Asta e, sper ca data viitoare sa te pot cunoaste personal si sa-ti cer un autograf.

Promit solemn, jur cu mana pe mouse : de acum inainte o sa-ti fac reclama pe blog (fara sa-ti cer bani) de fiecare data cand o sa mai prestezi.

Ne vedem la concertul urmator !

P.S. Data viitoare o sa vin cu niste prieteni, baietii de la SISTEM, la concert. Oricum, stim unde-ti parchezi orchestra 😉

 

Cu stima si respect,

Baietii de pe Mehedinti!

8 Replies to “Scrisoare catre posesorul matizului alb de pe Mehedinti, Manhattensthur, Cluj”

 1. Bogdan says:

  Tare. Frumos articol. Toti cred ca am avut noroc de muzicanti de genul. Cel mai tare e atunci cand propietarii ies pe geam si se intreaba a cui masina face galagie, abia dupa realizeaza…

 2. Alin says:

  Sa vezi cand o sa ii porneasca si alarma ce concert frumos iese.

 3. Amalia says:

  Sper sa iti vada acest mesaj vecinul pricinos, pentur ca nici eu nu suport astfel de “accidente”

 4. D-Petre says:

  Da de ce nu vreti voi sa apreciati un concert gratuit livrat la “botul calului” ? 🙂 🙂 🙂

 5. Laurentiu says:

  Credeam ca sunt singurul care trebuie sa suporte asa ceva :))

 6. Mihaita says:

  Mai minunat este sunetul de alarma de masina timp de cateva ore la 3 dimineata plus cainele vecinului de deasupra (care ps: nu e acasa) ce urla precum lupul la luna. Mirific!

 7. Floriaana says:

  Nu esti singurul cu probleme de genul asta…

 8. Sergiu says:

  Se pare ca am descoperit ca nu sunt singurul care suporta asemenea chestii aproape zi de zi. Te felicit pentru articol, daca ar mai avea si efect asupra acelor persoane ar fi de minune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.