Probleme cu blogul…

Personale

Written by:

125x125Din pacate ieri am intampinat ceva probleme cu blogul.Nu e chiar asa placut, chiar daca sunt la inceput si nu am asa multe posturi si comentarii dar cele pe care le am sunt pretioase. ( cel putin acum ).

Am tot incercat sa il repar, am vorbit cu cei de la hostgator si in prima faza l-au facut dar dupa catva timp a fost down iar :(. Pana la urma s-a remediat problema sper sa ca aceasta remediere sa fie permanenta si sa nu mai fiu supus unor alte atacuri de acest gen.

Sfatul meu : aveti grija ce antivirus folositi, aveti grija ca antivirusul folosit sa fie cu updateurile la zi, aveti grija la plugin-urile pe care le instalati si lista poate continua.Si ce va mai recomand backup-uri saptamanale daca se poate !

P.S. : imi cer scuze pentru perioada de timp in care blogul nu a fost accesibil.Problema a fost rezolvata si sper ca de acum inainte sa fie ok.

2 Replies to “Probleme cu blogul…”

  1. Pisi says:

    sper sa le rezolvi mai repede ..stiu cum e sa ai probleme cu blogul
    .-= Pisi´s last blog ..Vocile interioare =-.

  2. roscabgdn says:

    cred ca o sa fiu nevoit sa imi schimb hostingul 🙁 din pacate….eram foarte multumit de hostgator
    tind sa cred ca nu-i de la mine problema asta.Am hosting shared si crek il ataca pe altul..si inevitabil se duce si blogul meu ..:( din pacate o sa incerc sa dau permisiune 000 la fisiere poate atunci nu o sa mai poata sa le editeze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.