Primul !

Personale

Written by:

Azi 01.03.2012 e o zi istorica pentru mine: Primul interviu. Da stiu, suna cam ciudat.La 22 de ani primul interviu. Pana acum nu eram atat de interesat de un job. Acum ca se termina facultatea si ma gandesc tot mai mult la ce o sa fac dupa, parca latura cu job-ul devine din ce in ce mai serioasa. In plus, cat sa mai traiesti pe spatele parintilor ? Te-au tinut destul in scoala, liceu si mai apoi facultate. Vine timpul cand trebuie sa iesi de sub aripa lor.

Dar sa revenim la chestiunea zilei. Primul interviu…hmmm. Tare-s curios ce o sa fie acolo, cum o sa decurga, la ce concluzii vor ajunge angajatorii. Sper sa iasa bine si de luna asta sa intru si eu in randul baietilor muncitori.

Voi, cum ati fost la primul interviu? Emotionati? Speriati? Toti/toate la camasa, cat se poate de elegant sa impresionati ?

P.S. : O sa revin cu un articol dupa interviu.Pana atunci sa-mi tineti pumnii!!!

13 Replies to “Primul !”

 1. play says:

  Succes! Eu nu prea m-am lovit de interviuri si sper sa nu ma apuc cat de curand.

 2. Doro says:

  Felicitari pentru pas! Asteptam sa ne povestesti cum a descurs si daca ai luat jobul! Primul meu interviu a fost pentru aplicarea la o facultate si din pacate a mers mizerabil. Am invatat totusi foarte multe din acel interviu si urmatoarele pot spune ca au mers cu mult mai bine. 🙂

 3. Calivita says:

  Cam increzator cand spui ca speri ca de luna asta sa intri in lumea oamenilor mucitori!
  Primul interviu de obicei nu e reusit, si e luat ca un model pentru urmatoarele! Acum depinde si ce interviu e, eu ma refer la unul profesional care de obicei te ameteste si te face sa crezi ca esti “tufa” 😛
  Sa ai bafta si sa ne povestesti experienta ta!

 4. daca la interviu nu iti place de intervievator, nu e locul potrivit pt tine.
  trebuie sa te adaptezi la firma: daca e o banca sau ceva unde se cere tinuta, mergi la costum si cravata, altfel,merge o camasa si un sacou

 5. Cand Apare says:

  Si… cum ai iesit?

 6. Ciprian says:

  Felicit?ri! ÃŽ?i ?in pumnii.
  A?tept ve?ti bune… 🙂

 7. Cam tarzior daar Mult succes!Primul interviu intotdeauna e un pas spre maturizarea profesionala.

 8. d-petre says:

  Cum a fost la primul interviu ?

 9. Adrian says:

  In general am fost imbracat destul de elegant la interviu, camasa cu o cravata si niste pantaloni de stofa si un sacou. Am fost destul de emotionat dar totul a decurs bine pentru mine, sper ca si pentru tine:D.

  • roscabgdn says:

   nu mi-am luat sacou sau pantaloni de stofa dar camasa mi s-a parut obligatorie…

   • Laurentiu says:

    Corect…nu trebuia neaparat sa fi la 4 ace, cat sa fi imbracat decent si nu extravagant. Pana la urma, conteaza si prezenta, dar mai mult a contat comportamentul tau de acolo. Felicitari.

 10. Trebuie sa fii o prezenta placuta, sa fii ambitios si sa te comporti cat mai natural.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.