Pluginuri utile de WordPress – Partea II

WordPress

Written by:

Asa cum va spuneam, continui seria de pluginuri utile de wordpress.In prima parte am vorbit despre Google XML Sitemaps, All in One SEO Pack, WordPress Database BackUp, Contactoform 7 si Google Analytics for WordPress.

In partea a2a va voi prezenta : PXS Mail Form, WP e-Commerce, ShareThis, Redirection si Yet Another Related Posts Plugin.

1. PXS Mail Form :

Creaza un formular de mail,cu multiple zone de verificare. Acest plugin are optiunea de autoredirect in momentul in care mesajul a fost trimis cu succes.

2. WP e-Commerce :

Pluginul Wp e-Commerce este aplicatia perfecta pentru cei care vor sa vanda produse sau servicii prin intermediul site-ului lor.

3. ShareThis :

Acest plugin ofera o modalitate simpla pentru vizitatori de a adauga posturile de pe blog pe  mai multe siteuri de social bookmarking sau sa trimita un link catre posturile dvs. prin mail, AIM, Facebook, Twitter  sau altele.

4.Redirection :

Redirection este un plugin cu care puteti gestiona redirectionarile 301, care tine cont de erorile 404 si care curata site-ul dumneavoastra de  paginile inexistente (pagini care au fost sterse ulterior sau pagini ale caror linkuri au fost modificate). Acest plugin este foarte folositor daca folositi migrarea de pagini de la un site vechi sau daca schimbati directorul in care aveti instalat wordpressul.

Problemele de SEO apar in momentul in care crawlerii (Google Bots si Yahoo Spiders)  se lovesc de  linkuri moarte (broken links). Redirection va ajuta sa creati redirectari 301, pentru a evita blocarea  acestora intr-o pagina “dead end”

5.Yet Another Related Posts Plugin :

Yet Another Related Posts Plugin (YARPP) ofera o lista de posturi si/sau pagini care au legatura cu topicul actual. Prin aceasta metoda puteti ajuta vizitatorul sa gaseasca si alte  subiecte din aceeasi categorie.

3 Replies to “Pluginuri utile de WordPress – Partea II”

 1. Roxy says:

  share this il folosesc 😉
  .-= Roxy´s last blog ..Laptop sau Desktop? =-.

 2. Ginake says:

  Foarte bune toate 😡
  .-= Ginake´s last blog ..Invitatii Google Wave gratuite =-.

 3. esvechiu says:

  salut. pe chrome sidebar-ul are unele meniuri mai mari decat backgroundul. vezi paddingul.

  oricum, felicitari de blog, sper sa mia scrii chestii inteligente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.