Plecati cu totii

Sport

Written by:

Lasati-ne DINAMO NU E O AFACERE !!!

Poate pentru voi Dinamo nu reprezinta decat o tzatza buna de supt, doar un loc de unde sa scoateti niste bani. Pentru noi Dinamo e mult mai mult decat atat. Mergem in deplasari, plecam de acasa, departe de familii, pierdem ore in sir sa incercam sa avem cea mai frumoasa galerie, cele mai frumoase coregrafii si voi ? Voi ce faceti ? Va bateti joc de noi !!!


Va mirati ca nu mai vin suporterii la stadion ? De ce ? Ce va surprinde ? Va suprinde faptul ca din miile de jucatori pe care i-ati promis n-a venit nici macar unul ? sau Ca an de an promiteti cupe, campionate si nu mai castigam nimic ? sau poate faptul Ca de cativa ani buni transferam numai jucatori expirati ?

PE NOI NIMIC NU NE MAI SURPRINDE !!!

Atat timp cat voi sunteti la conducerea echipei Dinamo slabe sanse ca noi suporterii sa putem fi fericiti !!!

Tot spuneti ca apararea este problema la Dinamo, adevarata problema la Dinamo SUNTETI VOI !!!

Ne-am saturat ca in ultimii ani, inainte de terminarea TURULUI sa spunem : “E clar, nu luam campionatu nici anul acesta!!! ” Suntem satui de voi, de toti asa ca va rugam plecati !!!12 Replies to “Plecati cu totii”

 1. Larri. says:

  Daca nu ma insel chestia asta a fost si la Rapid,cu cate probleme ne-a facut Copos.
  Dar ca suporteri adevarati iubim echipa desiiiii conducerea strica tot.. Asa ca mergem in continuare pe stadion si ne sufocam acolo cantand pentru ca ne place,pentru ca iubim neconditionat.

 2. roscabgdn says:

  Iubim dar dragoste cu forta nu se poate !!! Nu mai pot suporta atitudinea celor din conducere care arunca in noi, suporterii si ne vad pe noi ca o cauza a jocului prost al echipei !!! Otelu are mii de suporteri ? Nu !!! nu are dar totusi joaca fotbal !!!

 3. daniel rus says:

  am tinut cu dinamo pana nu demult. adica pana ce au inceput sa nu mai joace. momentan ma bucur la victorii si sunt indiferent la infrangeri, pentru ca nu merita nici jucatorii, nici antrenorii, nici conducerea. nu faci performanta cand vinyi jucatori tineri pe niste bani frumosi si repatriezi marfa expirata. asta e toxiinfectie

 4. roscabgdn says:

  @daniel rus : si eu am incercat sa ma distantez dar nu am reusit. In fiecare an m-a lasat ademenit de promisiunile actionarilor si am crezut in proiecte ba mai mult odata cu venirea lui Ando chiar am fost convis…se pare ca m-am inselat INCA O DATA !!!

 5. HellBoy says:

  Hai rapid :D . :))

 6. bibabum says:

  ce noroc ca nu sunt microbist si nu ma framanta probleme de acest gen

 7. roscabgdn says:

  @bibabum : pff chiar ca e noroc

 8. Blogeru says:

  nici eu nu sunt microbist, deci…

 9. Lavinnia says:

  N-am nici o treaba cu sportul. Ma refer la faptul ca nu mananc 1 saptamana ca a pierdut x sau y. Sau ma cert cu toti ca a pierdut nu stiu ce echipa. Imi place sa ma uit la fotbal, dar nu sufar dupa nici o echipa.

 10. roscabgdn says:

  @Lavinnia : foarte bine faci :D.
  Se pare ca eu cu Larri suntem singurii “fanatici” de prin zona 😀

 11. HeLLo says:

  Va astept la Slatina cand o sa joace cu ALRO :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.